Problem using MS Access as database

I encountered several problems when I use MS Access as my database:- (1) 
all decimals are missing when I use pipeline to update the tables, (2) 
datawindow is incorrectly responsed - e.g. I have modified only one field 
in my datawindow, PB generated a SQL statement that update all fields in 
the datawindow, causing relationship error (I have some integrity check 
built between tables). Would anyone tell me how to cater this ? I am using 
PB 7.0.3 and connect MS Access 97 database via the newest ODBC driver from 
Microsoft.
Thanks a lot.
0
Keith_Tang
4/8/2001 8:42:01 AM
sybase.powerbuilder.general 62418 articles. 19 followers. Follow

3 Replies
518 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 12

Thanks a lot.
0
Keith_Tang
4/10/2001 4:13:39 AM
Which subject?

--
Simon Caldwell
Get Real Systems Ltd
Holtby Manor, Stamford Bridge Road, York, YO19 5LL
Tel 01904 481999 Fax 01904 481666
Visit us at www.getrealsystems.com

Specialists in e-Procurement and supply chain technology


<Keith_Tang> wrote in message
news:23D35A202CA272610017393685256A2A.0034C26F85256A28@webforums...
> Thanks a lot.


0
Simon
4/10/2001 9:01:36 AM
This is the problem of using MS Access with PB 7:-
1) all decimals are missing when I use pipeline to update the tables, (2) 
datawindow is incorrectly responsed - e.g. I have modified only one field 
in my datawindow, PB generated a SQL statement that update all fields in 
the datawindow, causing relationship error (I have some integrity check 
built between tables). Would anyone tell me how to cater this ? I am using 
PB 7.0.3 and connect MS Access 97 database via the newest ODBC driver from 
Microsoft.

Thanks a lot
0
Keith_Tang
4/11/2001 3:04:51 AM
Reply: