PXE no work to do

We have upgraded from ZfD4.01 to ZfD7.  Schema extended and installed 
without error.  Now, We are trying to move away from the ZEN Partition and 
use PXE exclusively.

We cannot do automated imaging.  If we PXE boot to auto, it returns no work 
to do.  We can manually image using the img command line utility.

DHCP and PDHCP are on seperate servers and working great.
I have clears ZISD and re-registered to no avail.
I have made the ZEN1-ZIS object a trustee of the root, with supervisor 
rights to both Attributes and Entry, both inheiritable.
The ZEN1 server has a read/write replica of all partitions in the tree.
I have re-installed ZfD7 from CD, without error.

Any thoughts?

Daniel Griswold, CNE
Network Engineer
Northwest School District
4000 Van Horn Rd
Jackson, MI 49201
Phone: (517) 567-2247 x336
Fax: (517) 569-2395


ZENPXE.LOG

version ............ 6
flags .............. 2 (Workgroup)
DHCP ............... No
ipAddress .......... 10.16.16.232
subnet ............. 255.255.240.0
gateway ............ 10.16.16.1
wsTree ............. NORTHWEST
wsDN ............... CN=COIT-DG-3697.OU=WSImport.OU=HS.O=NSD
netbiosName ........ COIT-DG-3697
workgroup .......... CO
lastBaseImage ......
lastBaseImageTime .. 0
lastBaseImageSize .. 0
structLength ....... 220
sid ................ 83886080-21-1301152720-1881015218-1875338115
advScript .......... 0
dnsServerCount ..... 2
dnsServer[0] ....... 10.1.1.254
dnsServer[1] ....... 204.38.XXX.XXX
dnsSuffix ..........
dnsHostname ........ coit-dg-3697
wsID ............... a3e9d52dd220df6e3feeb009e74d39fd
pxeWorkDN ..........
pxeWorkRevision .... 0
pxeTaskId .......... 0
pxeTaskState ....... 0
pxeTaskRetCode ..... 0
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [LWI] cpv: 5
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [LWI] Signature match.
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [LWI] Version match.

Dumping Workstation Information:
   WorkstationInformation.signature ............ ZENWSINF
   WorkstationInformation.version .............. 5
   WorkstationInformation.length ............... 3640
   WorkstationInformation.Chipset .............. Intel Intel(R) Pentium(R) 4 
2400 Mhz
   WorkstationInformation.Video ................ ATI Technologies Inc. 
Mobility M6 (U2)
   WorkstationInformation.Network .............. National Semiconductor 
MacPhyter 10/100 Mb/s Ethernet MAC & PHY
   WorkstationInformation.Soundcard ............ Acer Labs ALI M5451 PCI 
AC-Link Controller Audio Device
   WorkstationInformation.Diskcontroller ....... Acer Labs ALI TXpro
   WorkstationInformation.BiosAssetTag ......... No Asset Tag
   WorkstationInformation.BiosSerialNumber ..... None
   WorkstationInformation.HarddriveSizeMB ...... 38154
   WorkstationInformation.RAM .................. 447
   WorkstationInformation.MACAddress............ 
000d:9d46:30fe:0000:0a10:1110
   WorkstationInformation.ipAddress ............ 10.16.17.16
   WorkstationInformation.BootMedia ............ 0
   WorkstationInformation.zenPartitionType...... 0x00
(4) Connecting to - 10.16.0.7
(4) connected successfully
(4) server version from proxy - 7
sending PROXY_CMD_PXE_FILE packet
 proxyGetPXEFilename returned workToDo = 1
 proxyGetPXEFilename returned SUCCESS
 PXE Filename  = bootzen2.bin
 pxeProxyInit Success
EXIT ZENGetPXEFilename returning (workToDo) 0
EXIT ZENGetPXEFilename returning (filename) bootzen2.bin

ZIMGDBG.LOG

Dumping Workstation Information:
   WorkstationInformation.signature ............ ZENWSINF
   WorkstationInformation.version .............. 5
   WorkstationInformation.length ............... 3640
   WorkstationInformation.Chipset .............. Intel Intel(R) Pentium(R) 4 
2400 Mhz
   WorkstationInformation.Video ................ ATI Technologies Inc. 
Mobility M6 (U2)
   WorkstationInformation.Network .............. National Semiconductor 
MacPhyter 10/100 Mb/s Ethernet MAC & PHY
   WorkstationInformation.Soundcard ............ Acer Labs ALI M5451 PCI 
AC-Link Controller Audio Device
   WorkstationInformation.Diskcontroller ....... Acer Labs ALI TXpro
   WorkstationInformation.HarddriveSizeMB ...... 38154
   WorkstationInformation.RAM .................. 447
   WorkstationInformation.MACAddress............ 
000d:9d46:30fe:0000:0a10:1110
   WorkstationInformation.ipAddress ............ 10.16.17.16
   WorkstationInformation.BootMedia ............ 0
   WorkstationInformation.zenPartitionType...... 0x00
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [RPF] calling GIW

Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [GWTD] 1067
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [RAD] Error -603, "zenimgImagingService", 
"ZEN1.NWEL.NSD"
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [LAIS]: RAD error, -603
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [GWTD] LAS failure, -603
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [AO] "CN=COIT-DG-3697.OU=WSImport.OU=HS.O=NSD"
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [GEMI] -603
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [GWTD] done, -603
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [RPF] work flags, 0x0
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [RPF] action, 1
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [RPF] done, 0
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [HC] done, PROXY_CMD_PXE_FILE
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [HC] received PROXY_CMD_CLOSE
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [ECC] close connection, 10.16.0.7
Wed Mar 29 10:57:59 2006 -- [ECC] CS


0
Daniel
3/29/2006 4:28:05 PM
novell.zenworks.7x.image.win 2180 articles. 0 followers. Follow

3 Replies
551 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 4

Daniel Griswold,

>I have made the ZEN1-ZIS object a trustee of the root, with supervisor 
>rights to both Attributes and Entry, both inheiritable.
>The ZEN1 server has a read/write replica of all partitions in the tree.
>I have re-installed ZfD7 from CD, without error.

Do you have any IRFs in place.
Make sure that the ZISD object has trustee rights to the workstation 
object. Maybe view the effective rights to that object.

Also, maybe make sure that the attribute is getting set when you are 
setting the object to work to do. zenimgimage and zenimgimageflags
zenimgimageflags is not set unless you specify a image to use instead of 
the image policy.

-- 
Jared
Systems Analyst at Data Technique, INC.
jjennings at data technique dot com
Posting with XanaNews 1.18.1.1 in WineHQ

Check out Novell WIKI
http://wiki.novell.com/index.php/IManager
0
Jared
4/4/2006 4:28:25 AM
Per NTS...

The zenwmid attribute was not added to the server during the 4.01 to 7 
upgrade.  The SERVER-ZIS object was deleted and the install for ZENWorks 7 
was ran again.  (NOTE: Re-extending the schema is not adequate, the 
installation must be ran again.)

The new -ZIS object contained the attribute and an appropriate string.  PXE 
clients were able to check for work to do.

Daniel Griswold, CNE
Network Engineer
Northwest School District
4000 Van Horn Rd
Jackson, MI 49201
Phone: (517) 567-2247 x336
Fax: (517) 569-2395

"Jared" <jaredljenningsNO@SPAMmyrealbox.co> wrote in message 
news:JBmYf.478$5g7.400@prv-forum2.provo.novell.com...
> Daniel Griswold,
>
>>I have made the ZEN1-ZIS object a trustee of the root, with supervisor 
>>rights to both Attributes and Entry, both inheiritable.
>>The ZEN1 server has a read/write replica of all partitions in the tree.
>>I have re-installed ZfD7 from CD, without error.
>
> Do you have any IRFs in place.
> Make sure that the ZISD object has trustee rights to the workstation 
> object. Maybe view the effective rights to that object.
>
> Also, maybe make sure that the attribute is getting set when you are 
> setting the object to work to do. zenimgimage and zenimgimageflags
> zenimgimageflags is not set unless you specify a image to use instead of 
> the image policy.
>
> -- 
> Jared
> Systems Analyst at Data Technique, INC.
> jjennings at data technique dot com
> Posting with XanaNews 1.18.1.1 in WineHQ
>
> Check out Novell WIKI
> http://wiki.novell.com/index.php/IManager 


0
Daniel
4/6/2006 1:27:22 AM
Daniel Griswold,

>
>The new -ZIS object contained the attribute and an appropriate string.  
>PXE clients were able to check for work to do.

Excellent.

-- 
Jared
Systems Analyst at Data Technique, INC.
jjennings at data technique dot com
Posting with XanaNews 1.18.1.1 in WineHQ

Check out Novell WIKI
http://wiki.novell.com/index.php/IManager
0
Jared
4/6/2006 4:33:37 PM
Reply:

Similar Artilces:

PXE imaging not working
Boy am I getting frustrated trying to get this PXE imaging to work. If I turn on the PC, which has no working OS on it, PXE starts and then just says ZENWORKS SHUTTING DOWN, with no explanation. IF I hit CRTL-ALT and go to maintenance mode, and select START IMAGING. it does a bunch of stuff then says NO WORK TO DO. If I hit CTRL-ALT and select maintenance mode I can manually image the workstation. The workstation does not have an eDir object in the tree. I have done a ZISEDIT -C on the workstation. The ZEN policies are setup correctly. ANyone have any ideas on how to ge...

PXE no work to do... was working
My imaging setup was working friday, and now all of a sudden all I get is "no work to do" I have done a DSREPAIR and still nothing happens... Any ideas? sending PROXY_CMD_PXE_FILE packet proxyGetPXEFilename returned workToDo = 1 proxyGetPXEFilename returned SUCCESS PXE Filename = /cmds/z_auto.cmd pxeProxyInit Success EXIT ZENGetPXEFilename returning (workToDo) 0 EXIT ZENGetPXEFilename returning (filename) /cmds/z_auto.cmd -- joshund On Mon, 09 Oct 2006 15:19:30 GMT, joshund wrote: > Any ideas? any change? could you post the imgserv log when yo...

Updating Zenworks Imaging PXE
Hi there, is there a way to upgrade the Zenworks Imaging server alone without upgrading the whole zenworks suite? As well, is there an easy way to upgrade the PXE to the newest engine without upgrading all of zenworks. Is there an easier way to upgrade drivers as well. I still connot get an optiplex 740 to reimage due to the network card not being recognized. Please help and share your knowledge. Thanks On Thu, 08 Mar 2007 22:32:26 GMT, matthew.stavert@nlsd.ab.ca wrote: > Hi there, is there a way to upgrade the Zenworks Imaging server alone > without upgrading...

RIS PXE and ZenWorks PXE
How can both Remote Installation Service and Zenworks PXE services run simutaniously on the same subnet and how do I determine that pc1 use RIS and pc2 Zenworks?We have no access to manipulate the router. vegaard wrote: > How can both Remote Installation Service and Zenworks PXE services run > simutaniously on the same subnet and how do I determine that pc1 use RIS > and pc2 Zenworks?We have no access to manipulate the router. It cannot. Not that I am aware of anyway. Only one PXE server per subnet. ---Kurt On Tue, 27 Nov 2007 18:22:27 GMT, Kurt Finlayson wrote...

PXE imaging-default image
Right place/wrong place? I only see one thread in this forum on imaging...nothing on the other 4 zfd4 forums specifically to imaging so I could be in wrong place. I have managed to get PXE imaging to work, used it to take an image of a workstation that is what we want the rest of the units to look like. Now I want to use PXE to multicast this image to a ton of machines newly unpacked out of box. There is no workstation object for these dudes, they are new, never-before-been-on-the-network boxes. From what I've read, there is supposed to be a way to define a default imag...

PXE
I have recently upgraded this server to NW6.5SP6 with post SP6 patches. I have also upgraded ZfD from 4.0.1 IR 6 to ZfD 7 w/SP1. I have also installed HP5 for ZfD7. Now, if in C1 I select a workstation and tell it to put an image on it on next boot, the workstation does not see any work and continues to boot its OS. The wokrstations have integrated 3Com NICs. Any ideas greatly appreciated. Steve D. PS It was working before the upgrade. On Tue, 24 Jul 2007 17:57:44 GMT, Stephen DiMare wrote: > Now, if in C1 I select a workstation and tell it to put an ima...

Installled ZDM7IR3a_img_sles10sp2-Patch HPDC7800 PXE image not working anymore
--____GTDJLBUEYMTIGZBYJOYD____ Content-Type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: inline; modification-date="Fri, 28 Aug 2008 15:37:01 +0200" SGksDQoNCldlIGhhZCBpbnN0YWxsZWQgemRtIDcuMDFpcjIgYW5kIGltYWdpbmcgd2FzIHdvcmtp bmcgd2VsbCwNCmFsc28gd2l0aCBIUCBEQzc4MDAuIA0KV2hhdCB3ZSBoYWQgdG8gZG8gZm9yIERD NzgwMCB3ZSBhZGRlZCBhdCB0aGUgY21kIGZpbGUgdGhlIG5pYyBtYW51YWxseSBuZXdpZD0iMHg4 MDg2IDB4MTBiZCxlMTAwMCINCmFmdGVyIHRoYXQgUFhFIGltYWdpbmcgd2FzIGZpbmUuDQpOb3cg d2UgaW5zdGFsbGVkIGlyM2EgYW5kIGFmdGVyIHRoYXQgdGhlIGZpbGVzIGZyb20gc2xlczEwc3Ay IHBh...

Where to create image to be used on ZENworks imaging
Again, I went through the documentations and they do not indicate where I can create an image that I can have the ConsoleOne to select the image and I already created the boot disk which I can boot up a workstation to be imaged. Any ideas?? Send the image to the a server running ZEN imaging. Any volume, but I normally setup a directory or volume just for ZEN images. -- Timothy Leerhoff Novell Support Forum Sysop Example: server\volume\imgs Darrell Eddy "Alex Petersen" <amp.pci@gmail.com> wrote in message news:KZsqi.5520$oH4.4266@prv-forum2....

Images work fine with while debugging but do not work on Internet
Dear Forum, I have a simple problem that plagues my website. Every time I want to put in an image I can't get it to display on the internet. It looks fine on the Intranent and I believe the files are in the right spot any ideas? I am using VWD, and VB code. IO have tried jpeg, gif, and all sorts of other images and still nothing.   Thank You, TIM  Did you reference the images correctly? Do your images display if you open the path which is specified in <img src="path" /> ??? You can use the Tilde-Operator for application realtive pa...

Does image cache still work if the same image is resized
Hi I was wondering if anyone could help.I currently have a website that displays images, first as a grid of thumbnails and then when the user clicks on the image it shows them the full sized image. Currently these images are read from a server then resized and finally uploaded to the server. Currently I have the image resizer making two copies one thumbnail and one full size (although still resized from 1200x1200 to 600x600)I was wondering though if I was to use one image (the 600x600) and resize that to 120x120 using the <img style="width:120px; height:120px;" /> would cache...

Insert image feature DOES NOT WORK with resized images
Name: Steve Email: mindcontrolcentralatcomcastdotnet Product: Thunderbird Summary: Insert image feature DOES NOT WORK with resized images Comments: As my summary states, the insert image feature (of Thunderbird) does not work if you resize your image (using the custom size function found in the Image Properties Window). It appears to work, and Thunderbird acts as if the email is sent, BUT IT IS NOT. I repeat, no email is sent! I've used the feature many times, and each time, the email appears to be sent - but NO ONE RECIEVES IT! I finally found this out the h...

superreview requested: [Bug 246213] background colors and images are not displayed/rendered/shown : [Attachment 150996] This fix probably works for NT, but I don't know about Win 98.
Aaron Leventhal <aaronleventhal@moonset.net> has asked Darin Fisher (IBM) <darin@meer.net> for superreview: Bug 246213: background colors and images are not displayed/rendered/shown http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=246213 Attachment 150996: This fix probably works for NT, but I don't know about Win 98. http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=150996&action=edit ------- Additional Comments from Aaron Leventhal <aaronleventhal@moonset.net> Thanks Mike, I'll add those suggestions. Seeking sr=darin. ...

superreview granted: [Bug 246213] background colors and images are not displayed/rendered/shown : [Attachment 150996] This fix probably works for NT, but I don't know about Win 98.
Darin Fisher (IBM) <darin@meer.net> has granted Aaron Leventhal <aaronleventhal@moonset.net>'s request for superreview: Bug 246213: background colors and images are not displayed/rendered/shown http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=246213 Attachment 150996: This fix probably works for NT, but I don't know about Win 98. http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=150996&action=edit ------- Additional Comments from Darin Fisher (IBM) <darin@meer.net> >Index: nsLookAndFeel.cpp >+ aMetric = 0; >+ if (SystemParametersInfo(SPI_GETHIG...

Image buttons don't work with images off
Name: Cara Black Product: Firefox Summary: Image buttons don't work with images off Comments: Some forms have image buttons that don't work when Load images automatically is turned off. There should at least be an image placeholder to use. Thank you. Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0 ...

Working
I have two servers running NW65sp4A (different trees). I initially installed BM3.8 patched to sp4 with VPN services ( Firewall services to follow after I know I have VPN working). My problem is that it appears to be working but its not working. I can open my Windows Explorer (from the SLAVE side network) and reach the MASTER, authenticate and open files. The MASTER NRM VPN monitor shows 1 (one) Active Connections 0 (zero) Packets Received and lots of Packets Sent. The VPN Member List Status shows both servers as �Being Configured�. The Audit Log has two recurring RED entrie...

Web resources about - PXE no work to do - novell.zenworks.7x.image.win

Energized Work
Fat free approach. No bureaucracy. No waste. Just common sense,disciplined technique, and radical transparency.

Financial Wisdom Works
Home Staff Privacy Policy Contact Search for: News Budgeting Education Debt Insurance Retirement Investing Credit Cards Teach Kids Financial ...

Berne Convention for the Protection of Literary and Artistic Works - Wikipedia, the free encyclopedia ...
The Berne Convention requires its signatories to recognize the copyright of works of authors from other signatory countries (known as members ...

Joel Goodman: Photographer’s snap of New Year drunks in Manchester hailed as work of art
THE woman in the red dress and black coat, captured in the New Year’s Eve photograph of drunken revellers which has now been viewed millions ...

Windows 10 could soon be coming to your work computer, which is good news for Microsoft
... employees to Windows 10 in 2016, and if 76% of them are in pilots, that's certainly a sign that things are on track. Why Windows at work matters ...

Staff at San Bernardino massacre site return to work
Few of the 600 employees at the Inland Regional Center have been back since Dec. 2, when 14 people were massacred at a holiday party

Marvel Shifted Doctor Strange To Work Around Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch is one of the most popular actors working today. His work on > Sherlock for the BBC has made him a global superstar. Since ...

Missouri communities work to weather unusual winter floods
The extreme flooding over the holidays in the Midwest has been met with flood management and recovery efforts seasoned by lessons learned from ...

Crush 40's let slip a 25th anniversary Sonic game is in the works
... we might be seeing a new special game launch this year. In a now-deleted Facebook post caught by TSSZ , Gioeli teased that Crush 40 are working ...

Hexoskin's fitness clothes now work with third-party apps
In late 2014, I tested out Hexoskin's first smart shirt, a vest that promised to monitor your vital statistics while you exercised. After a year ...

Resources last updated: 1/5/2016 8:59:03 AM