Update 10.3.2 to 10.3.3 on primary server (sles 10) fails?

we tried to upgrade from 10.3.2 to 10.3.3 on the primary server first (Sles
10 SP3).
Although the deployment stage reported success - the server shows still
10.3.2 for ZCM, ZAM und ZPM.

we then tried to deploy 10.3.3 for one win7 sp1 workstation - with success.

so, what can be done to bring the primary server to 10.3.3 or is it just
showing the wrong version?

Thanks for any help
Andrej

0
Andrej
3/18/2011 5:54:26 PM
novell.zenworks.10.install 2954 articles. 0 followers. Follow

10 Replies
1278 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 9
Get it on Google Play
Get it on Apple App Store

Hi!
I've same here -- "Update for ZCM (10.3.3) - Update Completed", but
server (SLES 11) show via ZCC 10.2.2. All updated WS's show 10.3.3. But,
I have "slight" problem with W7.
http://forums.novell.com/novell-product-support-forums/zenworks/configuration-management/zcm-10/zcm10-server-install/435219-zcm-10-3-3-login-windows-7-ws-failed.html
Alar.


-- 
NovAlf
------------------------------------------------------------------------
NovAlf's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=19735
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
NovAlf
3/21/2011 1:36:02 PM
Hello,

Ive the same problem. Zen says update completed  but the information
shows version 10.3.2. I even restart the server but that doens't change
anything. On the workstation everything goes well (mixed w7 and XP)

Ino.


-- 
beheer_sigra
------------------------------------------------------------------------
beheer_sigra's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=52783
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
beheer
3/22/2011 2:36:08 PM
I have the same problem on one server.  Two other servers are fine.  All
three are nearly identical.


-- 
etotman
------------------------------------------------------------------------
etotman's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=26901
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
etotman
3/22/2011 5:06:03 PM
same problem here...update from 10.3.1 to 10.3.3 - update successfull -
still showing 10.3.1 in ZCC and also
having old components there....

please novell provide a solution

Thanks

Sascha


-- 
JLE_IT
------------------------------------------------------------------------
JLE_IT's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=10231
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
JLE
3/23/2011 7:06:03 PM
Hi!
Are working with Novell support also on this issue, could be connected
to
http://forums.novell.com/novell-product-support-forums/zenworks/configuration-management/zcm-10/zcm10-server-install/435219-zcm-10-3-3-login-windows-7-ws-failed.html.
Maybe they show/do something I can share here, not sure. But, yes, I
still have same issue.
Have You tried to run ZENworks Diagnostic ? This will show (reporting)
probably some ... problems with files. With support we ran this, some
problems appear, but ... not sure connected to this case, anyway, they
told this must show no problem eventually. Does not harm to check, I
guess.
'NOVELL: Downloads - ZCM 10.3.3 - ZENworks Diagnostic Center -
executable and pattern file'
(http://download.novell.com/Download?buildid=H6cgFAbIIt8~)
Alar.


-- 
NovAlf
------------------------------------------------------------------------
NovAlf's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=19735
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
NovAlf
3/24/2011 7:36:02 AM
hi
also opened a ticket with novell. i will also report back, if i have
success.


-- 
JLE_IT
------------------------------------------------------------------------
JLE_IT's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=10231
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
JLE
3/24/2011 8:06:02 AM
I hope to see a proper fix for this sooner than later. I was planning to
upgrade my venerable, but more or less stable, 10.2.1 setup during this
easter and this bug is discouraging me to do so. :(


-- 
BoNeLeSS
------------------------------------------------------------------------
BoNeLeSS's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=35295
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
BoNeLeSS
3/24/2011 10:36:02 AM
Hi again!
I had contact with support about another W7 login issue and first
support person did fix issue described here. Hard to tell exactly what
he did via Web-access on database, but last we cleared cache on server
running "zac cc" and then refreshed server running "zac ref general
bypasscache". And ... voila, description 10.3.3 showed up via ZCC. Still
working on primary case I have.
Alar.


-- 
NovAlf
------------------------------------------------------------------------
NovAlf's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=19735
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
NovAlf
3/25/2011 1:06:02 PM
Hi

should have read your posting earlier!
zac cc and zac ref general bypasscache solved the issue

only Novell knows...

Thanks for sharing...
Andrej


>>> NovAlf<NovAlf@no-mx.forums.novell.com> schrieb am 25.03.2011 um 14:06
in
Nachricht <NovAlf.4r5pg1@no-mx.forums.novell.com>:
> Hi again!
> I had contact with support about another W7 login issue and firstsupport 
> person did fix issue described here. Hard to tell exactly whathe did via 
> Web-access on database, but last we cleared cache on serverrunning "zac 
> cc" and then refreshed server running "zac ref generalbypasscache". And 
> ... voila, description 10.3.3 showed up via ZCC. Stillworking on primary 
> case I have.
> Alar.--
NovAlf----------------------------------------------------------------------
--NovAlf's Profile: 
> http://forums.novell.com/member.php?userid=19735View this thread: 
> http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158
0
Andrej
3/29/2011 9:13:25 AM
Hello,

I did the zac cc and zac ref on the server and it did also solved my
problem with the wrong verion numbers showing in the ZCC.

Ino.


-- 
beheer_sigra
------------------------------------------------------------------------
beheer_sigra's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=52783
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=435158

0
beheer
3/29/2011 9:06:21 PM
Reply:

Similar Artilces:

Downgrade Zenworks 10.3.3 to Zenworks 10.3.2
Hi all..i got a request from customer to do downgrade Zenwork Agent from 10.3.3 to 10.3.2.. In before, we are using 10.3.2 and then, after download 10.3.3, the mark item in "System Update" move to 10.3.3.. And the status of 10.3.2 has been "Superceded"..while the status for 10.3.3 is "downloaded". Right now, all workstation and satellite server still using 10.3.2, and use change their mind to use back 10.3.2...even i suggest to upgrade all device with the latest version, but user still dont want it.. They ask me to use 10.3.2 back.. If i delete 10.3.3 ve...

10.3.0a top 10.3.3 help>>about satys 10.3.2
Greetings, I have just upgraded to 10.3.3 from 10.3.0a When i open nalwin and go to about >> help it says 10.3.2 The file versions all say 10.3.3 Is this merely cosmetic? -- Don ------------------------------------------------------------------------ Donasutton, > I have just upgraded to 10.3.3 from 10.3.0a > > When i open nalwin and go to about >> help it says 10.3.2 > > The file versions all say 10.3.3 > > Is this merely cosmetic? You are correct. Never noticed it when I upgraded. NALWIN is merely a "wra...

Update 10.3.1 to 10.3.2 failed?
Hi, i run my first Update from ZCM 10.3.1 to 10.3.2. But ZCC show me in ZCM -> Devices-> Servers -> <my ZCM Primary Server> always Version 10.3.1!? But /etc/opt/novell/zenworks/version.txt show me Version 10.3.2.41992. Client Agent's on W7 Test Workstation got the new Version 10.3.2 also. So whats right? I startet the Update in ZCM -> Configuration->System Updates->check (Update for ZCM 10.3.2) and run the Action "Deploy Actions to Devices" The State for that Update and this Server is "Succesfull". Was this the right way...

10.2.2->10.3 Works, just 10.3 install doesn't
I have a very odd issue. If i install 10.2.2 and then upgrade it to 10.3 through the system update deployment, everything works fine. If i try to install 10.3 on a fresh machine without installing 10.2.2 first it starts failing on things like downloading DAU, downloading group policy files, etc. Any ideas? I have run the post-10.3 patch after installing it the day it came out. I have rebuilt my preagent packages.....still not working... Primary Server 1 10.3 Win2k8 Primary Server 2 10.3 Linux VMware appliance clients are all windows xp sp3 -- adisarro ---------...

update 10.3.3 to 10.3.4
I have zcm 10.3.4 on the servers, rolling out the update to the devices (windows XP pro). Some of the computer stay in a pending status. I checked the system update log on some of the computers and it says this. DEBUG;Running Pre-Install Commands;; DEBUG;Getting content for PRE_INSTALL steps of update;; DEBUG;Unable to get assigned update commands; nested exception is: com.novell.zenworks.datamodel.exceptions.ObjectNotFoundException: 3049ff63b0fce241af8bb55c908a4ac9;; DEBUG; at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClient Message message, WebRespo...

Update from 10.3.1 to 10.3.3 with configuration console fail
Having problem with w2k3 with zcm 10.3.1. Update fail. It got stuck at 0 % .. When we first update it crash the server and we reboot and try to the update. Any advice would be greatful. -- sl0000 ------------------------------------------------------------------------ sl0000, It appears that in the past few days you have not received a response to your posting. That concerns us, and has triggered this automated reply. Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options: - Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase ...

10.0.3 agent updating to 10.0.1 instead of 10.0.3.2
MY ZCM10 server is windows 2003 SP2 R2 updated to zcm 10.0.3.2 When I deploy the ZCM agent to a workstation the workstation installs the 10.0.3 agent. After the reboot, the workstation then downloads and installs the 10.0.1 msi files. The ZAA still lists the agent as 10.0.3. Any idea why the 10.0.1 files are being downloaded to the workstation after 10.0.3 is installed on the workstation? Any idea how I can get 10.0.3.2 to install on the workstation? -- moffatt ------------------------------------------------------------------------ moffatt said on 7/23/2008, ...

Uninstall 10.3.2 before loading 10.3.3
Is there a work around for installing 10.3.3 agent on top of 10.3.2? Currently if I try to run the executable, it tells me that I have to uninstall the old agent first before I can load the new one, seems to take quite a bit of time. I do not want to use ZENworks to roll it out due to inconsistancies of how long the rollout takes. Thoughts? Suggestions? Woody Harper Velcro USA Inc -- wharper ------------------------------------------------------------------------ Use System Update? On 7/13/2011 1:36 PM, wharper wrote: > > Is there a work around for i...

ZCM 10.2.2 upgrade to ZCM 10.3.0/10.3.1
Hi All, I want to check if want to upgrade from ZCM 10.2.2 to ZCM 10..3.0/10.3.1 What kind of things I need to prepare? My server is under SLES 10 SP3 Hope you can provide me the solution and answer on that. -- wcpon ------------------------------------------------------------------------ Click the following link for the 10.3.1 update readme: 'Update for ZENworks 10 Configuration Management SP3 (10.3.1)' (http://www.novell.com/documentation/zcm10/readme/readme_zcm1031.html) See the support matrix table for the different supported versions. -- *DEV*...

Update 10.0.3 to 10.0.3.2
After a few attempts we got our Server to Version 10.0.3.2 Our clients won't Update to 10.0.3.2 also new Agent installations will only starts with Agent Version 10.0.3. Any solutions ?? Thx so far Jochen -- Jschwab72 ------------------------------------------------------------------------ Jschwab72, in the past, did you ever follow the process to manually update your agents on the server? -- Shaun Pond Shaun, yes we did it at the Update from 10.0.1 to 10.0.2. Jochen -- Jschwab72 --------------------------------------------------...

10.3.1 to 10.3.2 failed on Oracle
10.3.2 install failed on preglobal actions. ORA-06512: at line 2 Caused by: java.sql.SQLException: ORA-01408: such column list already indexed ... 9 more at com.novell.zenworks.systemupdate.v_10_3_2.PreGlobalAction.execute(PreGlobalAction.java:116) at com.novell.zenworks.datamodel.database.SQLExecutor.executeSQL(SQLExecutor.java:68) at com.novell.zenworks.datamodel.database.SQLExecutor.executeSQLStatements(SQLExecutor.java:81) at com.novell.zenworks.datamodel.database.SQLExecutor.executeSQLStatements(SQLExecutor.java:142) declare exist_cnt PLS_INTEGER;begin select count(in...

zcm update 10.3.0 to 10.3.1 fails
Hi all, I have tried direct download and manual import. *On a SLES 10.2 server that did the 10.3.0 update flawlessly (at least it appeared to, and all managed devices updated as well), I repeatedly get this error attempting the 10.3.1 update: "An error occurred while downloading the update content for this device. *Make sure that this device has valid content servers configured via closest server rules, and that the content replication has occurred to this devices content server" This is the content server... *I am using 'apply to selected devices' *to update (...

Agent 10.3.1 compatible with 10.3.2 Server ?
--____IGHCYTNNCNTMJDXTQKOX____ Content-Type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: inline; modification-date="Tue, 21 Feb 2011 18:47:17 +0100" aGkNCg0KaSBoYXZlIGFnZW50cyBhbmQgc2VydmVyIGluIGEgcXVpdGUgcm9idXN0IGNvbmRpdGlv biB3aXRoIFdpbmRvd3MgWFAgU1AyIGNsaWVudHMuDQoNCnNvIG5vdyB3ZSBhcmUgcm9sbGluZyBv dXQgbmV3IHdpbmRvd3MgNyBjbGllbnRzLCBzbyBmb3IgdGhhdCBpIHdhbnQgdG8gdXBkYXRlIHRo ZSBzZXJ2ZXIgdG8gMTAuMy4yIGFuZCBoYXZlIHRoZSBuZXcgY2xpZW50cyBhbHNvIG9uIG5ldyAx MC4zLjIgYWdlbnRzLg0KYXJlIHRoZSBvbGQgMTAuMy4xIGNsaWVudHMgc3RpbGwgd29ya2luZyA/ DQo...

10.0.3 agent update to 10.0.3.2
On some devices, when the update try to install, they are going in Error state and the error message is: "One or more pre-requisite updates failed to install to this device. Ensure all pre-requisite updates have been applied successfully and try again." What is that/those pre-requisite ? Thanks. I don't know if all I did help to resolve my problem but I: - reboot my ZCM server - unregister devices - re-register devices - refresh devices Now, update is applied. Refered to TID 7000785 "Normand" <nhudon@noreply.ca> a �crit dans le message...

Web resources about - Update 10.3.2 to 10.3.3 on primary server (sles 10) fails? - novell.zenworks.10.install

Primary market - Wikipedia, the free encyclopedia
of securities dealers. The process of selling new issues to investors is called underwriting . In the case of a new stock issue , this sale is ...

Gilmore Primary appeals for online donations for literacy program
Gilmore Primary has launched an online appeal for money to fund a literacy program on Australian School Plus, a site that aims to eliminate the ...

MYEFO health cuts pummel Primary Health Care and Sonic Healthcare
Hefty government cuts to pathology and diagnostic imaging incentives&nbsp;have sparked a sharp sell-off of&nbsp;healthcare stocks.

Eighty children get chickenpox at Brunswick North West Primary, a school that calls for 'tolerance' of ...
More than a quarter of pupils infected at Melbourne school that calls for tolerance of parents that have an 'opposing understanding about child ...

New Des Moines Register poll shows why so many polls during primary season are weak
... while they don’t poll as frequently as the major national polling firms, their polls are simply better. As I’ve written before, polling primary ...

A new CBS/NYT poll has Trump on top by 19 points, with 35% of Republican primary voters — a 13 point ...
And: Fifty-one percent of his backers say their minds are made up about him, compared to just a quarter of voters who support a candidate other ...

Win or Lose, Trump Has Already Left His Mark on Republican Primary
The billionaire candidate has moved the debate in previously unthinkable ways. Even if Donald Trump loses the Republican presidential primary, ...

Poll: 65 Percent Of GOP Likely Primary Voters Support Trump’s Plan To Block Islam
Poll: 65 Percent Of GOP Likely Primary Voters Support Trump's Plan To Block Islam

Operator Error ‘Primary Focus’ Of Runaway Red Line Train Investigation
The MBTA said they are investigating a "serious incident" in which a Red Line train left Braintree Station Thursday morning without an operator. ...

At Florida homecoming, Rubio talks San Bernardino, state primary
"This is a very dangerous world that we live in," Rubio says days after San Bernardino shooting

Resources last updated: 12/16/2015 1:03:15 AM