new server r/w replica stuck in new state. DIGESTMD5 issue.

--____CAZYHINMDVESQWKQCQUQ____
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-15
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline; modification-date="Thu, 29 Aug 2007 13:40:36
	-0400"

Added a new server HCCS-NW1, NW65sp6.
Added a R/W replica of root.  (Stuck in 'new' state)
Time sync between all servers if perfect.
4 servers are NW6.5sp6, 1 NW6.0sp5

Found DIGESTMD5 in Security, Authorized login methods.  Can not delete.

How do I 'fix' this?
Thanks,
Rick

DSREPAIR FILE FROM REPORT SYNCHRONIZATION STATUS:
NetWare 1602.00 Directory Services Repair 10551.26, DS 10553.73=20
Log file for server ".HCCS-FS1.Hccs" in tree "HCCS"
Start:  Wednesday, August 29, 2007   3:10:23 pm Local Time
Retrieve replica status

Partition: .[Root].
  Replica: .HCCS-NW1.Hccs                    ********** ********  -603
  Replica: .HCCS-ZEN.Hccs                   8-29-2007 15:10:08
  Replica: .HCCS-TB1.Hccs                   8-29-2007 15:10:15
  Replica: .HCCS-FS1.Hccs                   8-29-2007 15:10:18
  Replica: .HCCS-BM1.Hccs                   8-29-2007 15:10:13
    Server: CN=3DHCCS-NW1.O=3DHccs              8-29-2007 15:10:04  -641 =
Remote
      Object: CN=3DDIGESTMD5.CN=3DAuthorized Login Methods.CN=3DSecurity
  Replica: .HCCS-EL-FS1.Hccs                8-29-2007 15:10:11
--____CAZYHINMDVESQWKQCQUQ____
Content-Type: multipart/related; boundary="____DGXDCKCYAFIOTSHLCACQ____"


--____DGXDCKCYAFIOTSHLCACQ____
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-15
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline; modification-date="Thu, 29 Aug 2007 13:40:36
	-0400"

<HTML><HEAD>
<META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; charset=3Diso-8859-15=
">
<META content=3D"MSHTML 6.00.6000.16525" name=3DGENERATOR></HEAD>
<BODY style=3D"MARGIN: 4px 4px 1px; FONT: 12pt MS Sans Serif">
<DIV>Added a new server HCCS-NW1, NW65sp6.<BR>Added a R/W replica of =
root.&nbsp; (Stuck in 'new' state)<BR>Time sync between all servers if =
perfect.</DIV>
<DIV>4 servers are NW6.5sp6, 1 NW6.0sp5</DIV>
<DIV><BR>Found DIGESTMD5 in Security, Authorized login methods.&nbsp; Can =
not delete.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>How do I 'fix' this?<BR>Thanks,<BR>Rick</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>DSREPAIR FILE FROM REPORT SYNCHRONIZATION STATUS:<BR>NetWare 1602.00 =
Directory Services Repair 10551.26, DS 10553.73 <BR>Log file for server =
".HCCS-FS1.Hccs" in tree "HCCS"<BR>Start:&nbsp; Wednesday, August 29, =
2007&nbsp;&nbsp; 3:10:23 pm Local Time<BR>Retrieve replica status</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>Partition: .[Root].<BR>&nbsp; Replica: .HCCS-NW1.Hccs&nbsp;&nbsp;&nbsp=
;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n=
bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ********** ********&nbsp; -603<BR>&nbsp; Replica: =
..HCCS-ZEN.Hccs&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&=
nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 8-29-2007 15:10:08<BR>&nbsp=
; Replica: .HCCS-TB1.Hccs&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n=
bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 8-29-2007 =
15:10:15<BR>&nbsp; Replica: .HCCS-FS1.Hccs&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb=
sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;=
 8-29-2007 15:10:18<BR>&nbsp; Replica: .HCCS-BM1.Hccs&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbs=
p;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&=
nbsp;&nbsp; 8-29-2007 15:10:13<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Server: CN=3DHCCS-NW1.=
O=3DHccs&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&=
nbsp;&nbsp; 8-29-2007 15:10:04&nbsp; -641 Remote<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp=
;&nbsp; Object: CN=3DDIGESTMD5.CN=3DAuthorized Login Methods.CN=3DSecurity<=
BR>&nbsp; Replica: .HCCS-EL-FS1.Hccs&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb=
sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 8-29-2007 15:10:11</DIV=
>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV></BODY></HTML>
--____DGXDCKCYAFIOTSHLCACQ____--

--____CAZYHINMDVESQWKQCQUQ____--
0
Rick
8/29/2007 9:40:11 PM
novell.edirectory.netware 7858 articles. 0 followers. Follow

1 Replies
879 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 26
Get it on Google Play
Get it on Apple App Store

I wonder if the new server successfully got the tree schema, I suspect
not. In any case it's doubtful we can talk you through a fix here; I
suggest you log a call with Novell and have them dial in and fix it up
for you.
-- 
 Andrew C Taubman
 Novell Support Forums Volunteer SysOp
 http://support.novell.com/forums
 (Sorry, support is not provided via e-mail)

 Opinions expressed above are not
 necessarily those of Novell Inc.
0
Andrew
8/29/2007 11:22:14 PM
Reply:

Similar Artilces:

new r/w replica stuck in new state
Added a new server HCCS-NW1, NW65sp6. Added a R/W replica of root. (Stuck in 'new' state) Time sync between all servers if perfect. Found DIGESTMD5 in Security, Authorized login methods. Can not delete. How do I 'fix' this? Thanks, Rick DSREPAIR FILE FROM REPORT SYNCHRONIZATION STATUS: NetWare 1602.00 Directory Services Repair 10551.26, DS 10553.73 Log file for server ".HCCS-FS1.Hccs" in tree "HCCS" Start: Wednesday, August 29, 2007 3:10:23 pm Local Time Retrieve replica status Partition: .[Root]. Replica: .HCCS-NW1.Hccs ...

new r/w replicat stuck in new state DIGESTMD5
Added a new server HCCS-NW1, NW65sp6. Added a R/W replica of root. (Stuck in 'new' state) Time sync between all servers if perfect. Found DIGESTMD5 in Security, Authorized login methods. Can not delete. How do I fix this? Thanks, Rick DSREPAIR FILE FROM REPORT SYNCHRONIZATION STATUS: NetWare 1602.00 Directory Services Repair 10551.26, DS 10553.73 Log file for server ".HCCS-FS1.Hccs" in tree "HCCS" Start: Wednesday, August 29, 2007 3:10:23 pm Local Time Retrieve replica status Partition: .[Root]. Replica: .HCCS-NW1.Hccs ...

replica stuck in dying state and new replica stuck in new state
Hi Everyone: Here is the situation: NetWare OES 6.5 being added to eDirectory 8.7.3 SP3 tree running on five other NetWare 5.1 SP 7 servers. All NetWare 5.1 servers are communicating using both IP and IPX; 6.5 server is only using IP. Had to replace NetWare 6.5 server (server1); deleted replica from replica ring using ConsoleOne. Received an OK. Installed 6.5 on new server (server2); joined tree and created new OU. 24 hours later, see replica rings with replica on server1 in dying state (error -699) and replica on server2 in new state. The same IP address was giving t...

R/W replica in New state.
We have done no changes that we know of. But 2 of our R/W replica's are showing New State for about 5 days now. They are located over our WAN but appears to be communicating properly. TimeSync all show OK. But when I do a Report SYNC status. I get -761 errors. Also a -646 on a user object which I think might be an issue. But I can't delete the object. Dstrace is showing replica not on -673 and also replica in skulk -698. The only problem that I have noticed is arcserve can't login to the server. That is how I found out we even had a problem Any idea's. I have tried ...

R/W replicas stuck in "New Replica" and "Begin Add"
I had a little crisis earlier where one of my three NDS servers crashed. Each server holds approx 200 partitions. (A mixture of Master, R/W, Read-only) Anyway, after fixing the server and placing it back into the tree and adding the partitions back in, I have about 5 partitions that just refuse to play nice. They are stuck in either a "New Replica" state or a "Begin Add" state. I have tried everything I can think of to fix the problem and I seem to be at the point now where the TIDs recommend performing a DSREPAIR -xk2 or -xk3. However I can get no clear informa...

Error -761 and replica stuck in new state after declaring new epoch
Hi all, we use a pure Linux Environment OES1 and OES2 with eDir 8.8. I tried to fix the timestamps in our Tree via fix Timestamps and declare new epoch in iManager. But now, only my master replica is in state on the other 4 replicas are shown in state new. What can i do??? Any hints?? Thanks in advance Alex Hi all, i fixed the problem. I found out, that there was also an error -609 on some object. In my case some unknown leaf object. I deleted this and after this sync worked again. Greetings Alex >>> <Alexander.Lorenz@4plus.de> schrieb am Diens...

NEW NEW NEW
hi I have a huge form to build on an asp.net page with multiple fields  that come from and also connect to (postback=true) 10 different tables{database is access for now } .which controls would be helpful please suggest. Also how about usign infopath to build forms and hosting it on iis is it feasible..please advice. Thanks in advance Environment: Visual studio 2005 ,iis webserver,ms access,Thanks to all the PROS who are helping other developers.. Hi, For ASP.NET 2.0 Hosting purpose I am currently using GoDaddy.com. And satisfied with the service.RegardsKuldeep Deokule&nbs...

4.11 server stuck in new replica state
Hi I am hoping someone can help me. We are trying to install a 4.11 server into a 5.1 tree however everytime we try to install DS the replica get stuck in a new state. When we look at the partition through NDS Manager the replica has an error of -613 If you intitiate the set dstrace=+sync I get an error:::::::::: syntax violation (-613) 4.11 DS on the 4.11 server is DS616 with sp9 installed DS on the 5.11 server is DS8.85 with sp7 installed Does anyone know what the problem can be??????? Thanks in advance! reid@reid-hutchinson.com wrote: > Hi > > I a...

-601 errot when add Replica R/W to the New Server (NW6.5SP4)
NW6.5SP4 S1 - Master [Root] S2 - R/W S3 - R/W S4 - R/W S1 have and replic from Partition [remotereg] Add new server to the place: ou=shorsa12.ou=dntsk.o=ami OK. Add replic R/W [ROOT] to the server and have error: -601 But - server can ping and in the dsrepair i see this server. All servers: NW6.5SP4 (from overlayCD) Serg "How" are you adding the replica? Being able to ping it doesn't really mean much except that your IP is working. And "seeing" it in dsrepair doesn't tell us much either unless you also tell us where/what you are seeing. ...

Replica stuck in state new
Hi, I have five Servers in a replica ring over four sites, holding a large partition. Four Servers are etWare 6.5 SP 6, one Server is a SLES 10, eDirectory is 8.8, all Servers are in sync for time and also the communication is looking good. Now one of the NetWare Servers was down for some time due a Hardware issue. When it came back online everything was ok. Then we decided to remove the Server from the directory. I could remove all replicas from the box, but one was tellimg me that it had a problem, because there were objects in it that were not available on the other serve...

Replica stuck in New state
I just put a r/w replica on a server, after allowing a couple of days to see if it would pass te new stage, I finally ran a dstrace on the master of the partition. Here's what I get Sync - sending updates to server <.BISD_ZEN01.ZEN.BAINBRIDGE.HEMLOCK.>. ComputeLowestCompareTime 0x0 (1900/00/00 0:00:00, 0, 0) Using Sync Point Type 2, for .DISTRICT_OFFICE.BAINBRIDGE.HEMLOCK. to ..BISD_ZEN0 ..ZEN.BAINBRIDGE.HEMLOCK. Sync - [0000802f] <.DISTRICT_OFFICE.BAINBRIDGE.HEMLOCK.> [1993/12/15 15:54:18, , 0]. Error _StartUpdateReplica to .BORDER.BAINBRIDGE.HEMLOCK.,...

Replica state stuck at new.
I just installed a new Netware OES server into a tree with 3 existing Netware OES/6.5 SP3 servers. All 4 are running eDIR. V.8.7.3.5. For some reason the R/W replica on my new server is stuck in the new state. I don't remember telling it to create a replica but it may have decided it knew best as it is in a container by itself though part of the same tree as others. I could have caused this problem as I initialy as I initially set up the IP address as XXX.0XX.XXX.XXX instead of XXX.XX.XXX.XXX. I also created the new container just before or actually as I was setting up the...

Replica stuck in state new
Hi, I have five Servers in a replica ring over four sites, holding a large partition. Four Servers are etWare 6.5 SP 6, one Server is a SLES 10, eDirectory is 8.8, all Servers are in sync for time and also the communication is looking good. Now one of the NetWare Servers was down for some time due a Hardware issue. When it came back online everything was ok. Then we decided to remove the Server from the directory. I could remove all replicas from the box, but one was tellimg me that it had a problem, because there were objects in it that were not available on the other serve...

Replica Stuck in New State
Hello, Current Technology: NW5.1 sp8, edir 8.7.3.7 (will be upgrading to NW6.5 in the near future) Zen 6.5 suite, desktop zen 4.01, desktop Win2K, and XP, client 4.91 sp2. Problem: I noticed whenever I needed to update a user account, or perform simple task like unlocking intruder lockout for a specific server at a remote site that the changes do not occur. It does not matter how long I wait for the update to get to that site. However, if you were at that particular site, you can make any needed account changes --you just can't doing it at the main site. So over the...

Web resources about - new server r/w replica stuck in new state. DIGESTMD5 issue. - novell.edirectory.netware

Salvador Fandiño García - search.cpan.org
Home · Authors · Recent · News · Mirrors · FAQ · Feedback in All Modules Distributions Authors Salvador Fandiño García CPAN Directory SALVA [ ...

Preparation of Debian GNU/Linux 3.0r2 (II)
[ Date Prev ][ Date Next ][ Thread Prev ][ Thread Next ][ Date Index ][ Thread Index ] Preparation of Debian GNU/Linux 3.0r2 (II) To : Debian ...

Preparation of Debian GNU/Linux 3.0r2 (III)
[ Date Prev ][ Date Next ][ Thread Prev ][ Thread Next ][ Date Index ][ Thread Index ] Preparation of Debian GNU/Linux 3.0r2 (III) To : Debian ...

Resources last updated: 12/29/2015 5:00:48 AM