error sending mail from 'bugzilla-daemon@172.30.8.56' to 'prasun.rc@247customer.com':Couldn't connect to webmail.247customer.com

The mails were working fine but suddenly it has started giving this
error. I have set up the smtp hostname, port etc correctly. What
should be checked now?
0
pal
9/23/2009 6:24:50 AM
mozilla.support.bugzilla 10182 articles. 0 followers. Post Follow

1 Replies
1711 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 47
Get it on Google Play
Get it on Apple App Store

On 09/22/2009 11:24 PM, pal wrote:
> The mails were working fine but suddenly it has started giving this
> error. I have set up the smtp hostname, port etc correctly. What
> should be checked now?

	That error means literally what it says--Bugzilla could not open a TCP
connection to that hostname. You'll have to find out why--maybe network
restrictions somewhere between Bugzilla and that server.

	-Max
-- 
http://www.everythingsolved.com/
Competent, Friendly Bugzilla and Perl Services. Everything Else, too.
0
Max
10/1/2009 12:10:53 AM
Reply:

Similar Artilces:

Bugizilla 4.4.8 : There was an error sending mail from 'bugzilla-daemon@xxx.xxx.x.xxx' to 'mail-id@domain': Couldn't authenticate 'mail-id@gmail.com:...'
Dear All, I had configured Bugizilla 4.4.8 almost 8 months back for our internal purpose and was working fine all these days. Today morning it started giving the following error when I try to login as administrator. -----ERROR----------------------------------------------- An unexpected error occurred. This could be a temporary problem, or some code is behaving incorrectly. If this problem persists, please email this page to mail-d@domain with details of what you were doing at the time this message appeared. URL: http://192.168.0.138/complaints/index.cgi There was an error ...

There was an error sending mail from 'bugzilla maintainer email' to 'bugzilla user email': Couldn't connect to email.company.com
hi, when users submit new tickets, they receive the this error: There was an error sending mail from 'bugzilla maintainer email' to 'bugzilla user email': Couldn't connect to email.company.com Traceback: at Bugzilla/Mailer.pm line 190 Bugzilla::Mailer::MessageToMTA(...) called at Bugzilla/BugMail.pm line 370 Bugzilla::BugMail::sendMail(...) called at Bugzilla/BugMail.pm line 272 Bugzilla::BugMail::Send(...) called at /srv/www/htdocs/bugzilla/post_bug.cgi line 226 We are running bugzilla version 4.2.1 on Linux using smtp settings with authenticated user ...

There was an error sending mail from '......@gmail.com to '.......@gmail.com': Couldn't connect to smtp.gmail.com:465"
Hello Sir, when I am trying to login using other account than Admin. Bugzilla 4.4.4 shows an error like that "There was an error sending mail from '......@gmail.com' to '.......@gmail.com': Couldn't connect to smtp.gmail.com:465". Traceback: at Bugzilla/Mailer.pm line 174. Bugzilla::Mailer::MessageToMTA(...) called at Bugzilla/Token.pm line 299 Bugzilla::Token::Cancel(...) called at Bugzilla/Token.pm line 315 Bugzilla::Token::DeletePasswordTokens(...) called at Bugzilla/Auth/Verify/DB.pm line 63 Bugzilla::Auth::Verify::DB::check_credentials(...) ...

''''''''''''''''''''
Name: haznen Email: haznenatyahoodotcom Product: Gran Paradiso Alpha 8 Summary: '''''''''''''''''''' Comments: '''''''''''''''''''''''''''''''''''' Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20061204 UGES/1.7.2.0 GranParadiso/3.0a1 From URL: http://www.mozilla.org/projects/granparadiso/ Note to readers: Hendrix gives...

'''''
Name: mario Email: ramar17atfastwebnetdotit Product: Gran Paradiso Alpha 2 Summary: ''''' Comments: K: Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a2) Gecko/20070206 GranParadiso/3.0a2 ...

'do' won't 'do' if '/'
Greetings to All from Au, Have a NetWare Perl 5.8.4 and wanted to tweak File\Spec\NW.pm to try and standardise on '/' separators. If I run a test script (t/uni/lower.t) with an unmodified NW.pm, it calls t/uni/case.pl, that, in case.pl, (when the path separators are '\'), the $file is '..\lib\unicore\To\Lower.pl' and the following code portion works, with $simple getting a returned table: sub casetest { my ($base, $spec, $func) = @_; my $file = File::Spec->catfile(File::Spec->catdir(File::Spec->updir, "lib", &qu...

'''
Name: L Lachowsky Email: e2brutus_10atyahoodotcom Product: Firefox Summary: ''' Comments: why duddn this surprise me... I change default server from IE to Mozilla, and then i get error messages. well, shud I decide to not get on my computer with Mozilla..or shud I risk security breeches with IE....hmmm at least i can get on the internet with IE Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 From URL: http://hendrix.mozilla.org/ Note to readers: Hendrix gives no expectation of a response to this fee...

Couldn't connect to 'localhost' with origin from 'local_classpath_classes'
I have installed jconnect30 and JDK115 on windows NT using netscape navigator404. After running httpd script, I ran the sample applet isql in navigator through URL: http://localhost:8000/sample/gateway.html. But I got the Unexpected Exception: netscape.security.AppletSecurityException: security.Couldn't connect to 'localhost' with origin from 'local-classpath-classes'. please help me E-mail: mlsun@public1.sdjnptt.net.cn This is being caused by Communicator finding the SybDriver class locally rather than downloading it via HTTP. Start communicator by ...

Cast from type ''''DBNull'''' to type ''''String'''' is not valid.
How do I avoid getting this error: Cast from type ''''DBNull'''' to type ''''String'''' is not valid. I am trying to get values from the database into a form for updating using a Datareader, SQL is set to allow nulls for certain fields as they are not required but the only way I can get the form to display is by adding a space in SQL. Is there another way around this? Check if it is equal to DBNull.Value first and if it is, don't do the cast.Stanley Tan theSpoke Blog Where in the code does it need to go? I am using the following and it's the profile that isn't always requi...

couldn't connect to 'localhost' with origin from 'local_classpath_classes' #2
I have installed jconnect30 and JDK115 on windows NT using netscape navigator404. After running httpd script, I ran the sample applet isql in navigator through URL: http://localhost:8000/sample/gateway.html. But I got the Unexpected Exception: netscape.security.AppletSecurityException: security.Couldn't connect to 'localhost' with origin from 'local-classpath-classes'. please help me E-mail: mlsun@public1.sdjnptt.net.cn ...

'or' or 'union'
Hello I was just wondering, in general what is better to use, an 'or' clause in a select or a 'union' to join two selects together. Do both statements create work tables? Many thanks Alex I think OR will be better than union. because suppose u have 3 tables and using OR u can join table a and table b and table c so each table will have only one read. but using union you will join table a and table b and in another query of union u will use table (a or b) and table c so ur one read is more in union . Ramdas Alex Cheung wrote: > Hello > >...

'b'..'a'
Hello. I'm using defferent 5.6.0's for Win32. I wonder wheter following behaviour is intentional or not: d:\>perl -e "print 'b'..'c'" bc d:\>perl -e "print 'b'..'a'" bcdefghijklmnopqrstuvwxyz I expected empty list in latter case, like in perl -e "print 'bb'..'a'" <!ENTITY Vadim REALLIFE "Vadim V.Konovalov, St.Petersburg, Russia"> &Vadim; On Wed, Sep 20, 2000 at 03:14:41PM +0400, Konovalov, Vadim wrote: > Hello. > > I'm using defferent 5.6.0'...

'IN' Clause or 'OR'
Hello, [1]: select * from TABLEA where COL1 IN('value1','value2''valu3'....) [2]:select * from TABLEA where COL1 = 'value1' OR COL1= 'value2' OR COL1='valu3'. TABLEA is a huge table and it has non-clustered index on COL1. Among the above 2 queries, which query will give me the better performance or fast response and WHY? What is the difference between 'IN' and 'OR' clauses as for as Sybase Optimization is concerned. Which is the better one to be used on huge tables. Thanks. Mac An IN list is treated ...

error in ''%'' operator
hi... friends    i got this error (Syntax error: Missing operand after ''%'' operator)below statement. dtBtnScr.DefaultView.RowFilter = "LOCATION_CITY'" + txtCity.Text.Trim() + "%'AND LOCATION_STATE '" + ddlState.SelectedValue + "%'AND UNIT_ID'" + txtUnitCode + "%'AND UNIT_NAME '" + txtUnitName.Text.Trim() + "%'";   thnax friends It thinks you are trying to use the modulo operator: %. Look at the RowFilter string after you build it ...you should see the prob...

Web resources about - error sending mail from 'bugzilla-daemon@172.30.8.56' to 'prasun.rc@247customer.com':Couldn't connect to webmail.247customer.com - mozilla.support.bugzilla

Resources last updated: 12/11/2015 4:00:50 PM