Decimal points in datawindows

I am having a problem with decimals in my datawindows. When I try entering a
percentage value, it is abandoning all values to the right of the decimal.
Incidentally, the field is a decimal with no validation.

Edit Mask:                    Format:                 Input:
Result:
None                            (General)               3.2
3
None                            (General)               0.032
0
None                            (General)               3.2%
"Does not pass validation"
None                            0.00%                   3.2
300.00%
None                            0.00%                   0.032
0.00%
None                            0.00%                   3.2%
"Does not pass validation"
None                            0.00                      3.2
3.00
None                            0.00                      0.032
0.00
None                            0.00                       3.2%
"Does not pass validation"
##.00                            (General)               3.2
3.00
##.00                            (General)               0.032
..00
##.00                            (General)               3.2%   - Can't be
entered
##.00                            0.00%                   3.2
3.00
##.00                            0.00%                   0.032
..00
##.00                            0.00%                   3.2%   - Can't be
entered
##.00                            0.00                      3.2
3.00
##.00                            0.00                      0.032
..00
##.00                            0.00                      3.2%   - Can't be
entered
##.00%                         (General)               3.2      - Can't be
entered
##.00%                         (General)               0.032
..00
##.00%                         (General)               3.2%
..00
##.00%                         0.00%                   3.2      - Can't be
entered
##.00%                         0.00%                   0.032
..00%
##.00%                         0.00%                   3.2%
..00%
##.00%                         0.00                      3.2      - Can't be
entered
##.00%                         0.00                      0.032
..00%
##.00%                         0.00                      3.2%
..00%

Sorry if the formatting is terrible.

I just can't figure out what combination I'm going to need in order to get
this value entered. Is this a bug? I tried it with an early release of 7.0,
now I'm running 7.0.2 (Build 8003), and I've had the same problem all along.

I think it's kind of weird that the last three showed a percent sign even
without it being a part of the format.

Anyway, anybody got an idea for a workaround?


0
Steve
2/2/2000 9:04:53 PM
sybase.powerbuilder.datawindow 28057 articles. 4 followers. Follow

0 Replies
396 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 27

Reply: