[ID 20010208.001] Net::POP3 problem with perl5.6.0

This is a bug report for perl from systemgroup@telenet-ops.be,
generated with the help of perlbug 1.28 running under perl v5.6.0.


-----------------------------------------------------------------
[Please enter your report here]

when using perl 5.003 (and higher) the module Net::POP3 can be used as follow:

#!/opt/perl/bin/perl

use Net::POP3;
if ($pop = Net::POP3->new($server) {
    #connection established
} else {
   print "no connection\n";
}

Now in perl 5.6.0, I have to type:

if ($pop = Net::POP3->new($server, Port=>110)) {

If I don't specify the port, it won't work at all. Although the default port *is* 110, I have to specify it.

With friendly regards,

Franky


[Please do not change anything below this line]
-----------------------------------------------------------------
---
Flags:
    category=utilities
    severity=low
---
Site configuration information for perl v5.6.0:

Configured by liedekef at Wed Oct 18 14:33:09 MET DST 2000.

Summary of my perl5 (revision 5.0 version 6 subversion 0) configuration:
  Platform:
    osname=solaris, osvers=2.6, archname=sun4-solaris
    uname='sunos olympus 5.6 generic_105181-16 sun4u sparc sunw,ultra-4 '
    config_args='-Ubincompat5005 -Uuselargefiles'
    hint=recommended, useposix=true, d_sigaction=define
    usethreads=undef use5005threads=undef useithreads=undef usemultiplicity=undef
    useperlio=undef d_sfio=undef uselargefiles=undef 
    use64bitint=undef use64bitall=undef uselongdouble=undef usesocks=undef
  Compiler:
    cc='gcc', optimize='-O', gccversion=egcs-2.91.66 19990314 (egcs-1.1.2 release)
    cppflags='-fno-strict-aliasing -I/usr/local/include'
    ccflags ='-fno-strict-aliasing -I/usr/local/include'
    stdchar='unsigned char', d_stdstdio=define, usevfork=false
    intsize=4, longsize=4, ptrsize=4, doublesize=8
    d_longlong=define, longlongsize=8, d_longdbl=define, longdblsize=16
    ivtype='long', ivsize=4, nvtype='double', nvsize=8, Off_t='off_t', lseeksize=4
    alignbytes=8, usemymalloc=y, prototype=define
  Linker and Libraries:
    ld='gcc', ldflags =' -L/usr/local/lib'
    libpth=/usr/local/lib /lib /usr/lib /usr/ccs/lib
    libs=-lsocket -lnsl -ldl -lm -lc -lcrypt -lsec
    libc=/lib/libc.so, so=so, useshrplib=false, libperl=libperl.a
  Dynamic Linking:
    dlsrc=dl_dlopen.xs, dlext=so, d_dlsymun=undef, ccdlflags=' '
    cccdlflags='-fPIC', lddlflags='-G -L/usr/local/lib'

Locally applied patches:
    

---
@INC for perl v5.6.0:
    /opt/perl5.6.0/lib/5.6.0/sun4-solaris
    /opt/perl5.6.0/lib/5.6.0
    /opt/perl5.6.0/lib/site_perl/5.6.0/sun4-solaris
    /opt/perl5.6.0/lib/site_perl/5.6.0
    /opt/perl5.6.0/lib/site_perl
    .

---
Environment for perl v5.6.0:
    HOME=/export/home/liedekef
    LANG (unset)
    LANGUAGE (unset)
    LD_LIBRARY_PATH=/usr/dt/lib:/usr/openwin/lib:/opt/InfoVista/lib:/opt/mysql/lib
    LOGDIR (unset)
    PATH=/usr/local/bin/:/usr/local/bin/:/bin:/usr/bin:/sbin:/usr/sbin:/opt/openssh/bin:/usr/sbin:/usr/ucb:/etc:/usr/dt/bin:/usr/bin/nsr:/usr/openwin/bin:/opt/egcs/bin:/usr/ccs/bin:/opt/AEgs/bin:/opt/AICar1/bin:/opt/AICnwreg/bin:/opt/FSFbash/bin:/opt/FSFgmake/bin:/opt/FSFgzip/bin:/opt/GCC2723/bin:/opt/OV/bin:/opt/SUNWrtvc/bin:/opt/ncs/bin:/opt/netls/bin:/opt/openssh/bin:/opt/openssh/sbin:/usr/opt/SUNWmd/sbin:/opt/xemacs-20.3/bin/sparc-sun-solaris2.5.1:/opt/IZzip/bin:/opt/IZunzip/bin:/opt/netscape:/opt/JavaCC/bin:/opt/JBxv/bin:/opt/SUNLtcl/bin:/opt/fw/bin:/usr/local/bin:/opt/tcm/bin:/opt/switchmg_alc:/opt/InfoVista/bin:/opt/motorola_cablecom/bin:/usr/local/bin:/opt/slrn-0.9.5.7/bin:/opt/mysql/bin:/usr/xpg4/bin/:/opt/gnu/bin:/opt/OV/bin:/usr/ccs/bin:/export/home/liedekef/bin:.:/export/home/liedekef/vnc_sun4_sosV_5.5:/usr/sbin:/usr/ucb:/etc:/usr/dt/bin:/usr/bin/nsr:/usr/openwin/bin:/opt/egcs/bin:/usr/ccs/bin:/opt/AEgs/bin:/opt/AICar1/bin:/opt/AICnwreg/bin:/opt/FSFbash/bin:/opt/!
FSFgmake/bin:/opt/FSFgzip/bin:/opt/GCC2723/bin:/opt/OV/bin:/opt/SUNWrtvc/bin:/opt/ncs/bin:/opt/netls/bin:/opt/openssh/bin:/opt/openssh/sbin:/usr/opt/SUNWmd/sbin:/opt/xemacs-20.3/bin/sparc-sun-solaris2.5.1:/opt/IZzip/bin:/opt/IZunzip/bin:/opt/netscape:/opt/JavaCC/bin:/opt/JBxv/bin:/opt/SUNLtcl/bin:/opt/fw/bin:/usr/local/bin:/opt/tcm/bin:/opt/switchmg_alc:/opt/InfoVista/bin:/opt/motorola_cablecom/bin:/usr/local/bin:/opt/slrn-0.9.5.7/bin:/opt/mysql/bin:/usr/xpg4/bin/:/opt/gnu/bin:/opt/OV/bin:/usr/ccs/bin:/export/home/liedekef/bin:.
    PERL_BADLANG (unset)
    SHELL=/opt/FSFbash/bin/bash

0
liedekef
2/8/2001 9:20:01 AM
perl.perl5.porters 47902 articles. 1 followers. Follow

0 Replies
421 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 30

Reply:

Similar Artilces:

[ID 20001107.006] Problems installing perl5.6.0, perl5.00405 on AIX
Hiya. I'm attempting to install both Perl 5.6 and/or Perl 5.4.5 on an AIX box running AIX 4.1.2. They both compile with no problems: they fail a few tests, but those still result in 99% functionality. What blows up is the install. Perl 5.4.5 reports an out of memory error upon installation, like so: root@appf ***** /netadmin/temp/perl5.004_05 28 % ./perl installperl -n cp perl /usr/local/bin/perl5.00405 chmod 755 /usr/local/bin/perl5.00405 Out of memory! ('top' shows 1400MB free virtual memory, 124MB free real memory, etc.)...

[ID 20000518.009] Bug/Inconsistency in POP3.pm (libnet) with perl5.6.0
Hi, I have spent a couple of hours tearing my hair out over this, and found an easy work-around... this happened since grabbing perl5.6 and libnet1.0703. The problem: perl code using Net::POP3.pm was failing to connect to the localhost. Examining the logs showed it never tried - running with debug showed the constructor always returned undef. Grabbing the smtp port works fine, as does sunrpc and a couple of other ports. It turns out that the POP3 module attempts to get the port for "pop3" service, where this basically standard Linux 2.2.13 (Redhat 6.1 with a kernel u...

BUG: "sub PKG::my_method" confuses caller() [perl5.8.0 and perl5.6.0]
Hello friends, i found a fishy behaviour of caller(). It <wrongly> discrimites=20 { package Perl; sub rules { } } from=20 sub Perl::rules { } EXAMPLE=20 The code below produces this output: Under perl5.8.0: Correct, bugsim.pl, 12 main, bugsim.pl, 18 Under perl5.6.0: Correct, C:\temp\MuratToolsCD\programming\perl\perl-5.8.0\bugsim.pl, 12 main, C:\temp\MuratToolsCD\programming\perl\perl-5.8.0\bugsim.pl, 18 #!/usr/bin/perl sub info { print join( ', ', caller ), "\n"; } { package Correct; sub mymethod { ::info...

[ID 19990909.001] Problem with compiling perl5
Hello, This is my configuration root@tws-83:/tmp/perl5.005_03 # ./myconfig Summary of my perl5 (5.0 patchlevel 5 subversion 3) configuration: Platform: osname=hpux, osvers=10.20, archname=PA-RISC1.1 uname='hp-ux tws-83 b.10.20 a 9000715 -1 two-user license ' hint=previous, useposix=true, d_sigaction=define usethreads=undef useperlio=undef d_sfio=undef Compiler: cc='/opt/gcc/bin/gcc', optimize=' ', gccversion=2.8.1 cppflags='-D_HPUX_SOURCE' ccflags ='-D_HPUX_SOURCE' stdchar='unsigned char', d_st...

[ID 20010921.069] possible problem with perl5.6.1
This is a bug report for perl from warrend@rosewood.cse.tek.com, generated with the help of perlbug 1.33 running under perl v5.6.1. ----------------------------------------------------------------- [Please enter your report here] I was writing a program yesterday and all was going fine. Then it started to not do what it was supposed to do. I spent 5 hours debugging what I had done but alas I was stumped. I then added this code and saw what it was doing I printed these variables which are used and array indexes below. They wer not the values in the next if statement p...

[ID 19991111.001] Problem while installing perl5 on HPUX 10.2
Hi, On giving cmd sh Configure, at one point it goes like this and aborts Do you wish to attempt to use the malloc that comes with perl5? [y] Your system wants malloc to return 'void *', it would seem. Your system uses void free(), it would seem. Checking out function prototypes... Your C compiler doesn't seem to understand function prototypes. Configure: FATAL ERROR: This version of perl5 can only be compiled by a compiler that understands function prototypes. Unfortunately, your C compiler cc -D_HPUX_SOURCE doesn't seem to understand t...

[ID 19991019.004] problems compiling perl5.005_03 on AIX 4.3.2.0
I am trying to get a working version of perl5.005_03 on a AIX 4.3.2.0. Configuring was not a problem. But when using make, I keep having problems. The first problem occured when using miniperl on pod/pod2text.PL; it resulted in a core dump. Calling it from the prompt solved this problem. The second problem was that ext/Opcode/Makefile.PL would not generate a Makefile. Temporary solved it by using Makefile.old. Here also a core dump. And again problems this time when calling: ../miniperl -Ilib -e 'use AutoSplit; autosplit_lib_modules(@ARGV)' lib/*.pm lib/*/*.pm make: ...

[ID 19991230.001] perl5.05_63 XSLoader failure in File::Glob on OpenBSD 2.6
I've had problems getting 63 installed on OpenBSD 2.6. This seems to be related to the new "File/Glob.pm" module. (Or maybe to "XSLoader.pm", which I hadn't heard about; its docs are sparse at best.) When you try to do a make install, you get this: ./perl installperl Can't load 'lib/auto/File/Glob/Glob.so' for module File::Glob: No such file or directory at lib/XSLoader.pm line 73. at lib/File/Glob.pm line 94 Compilation failed in require at installperl line 65. BEGIN failed--compilation aborted at installper...

[ID 20000905.005] perl5.6.0, -d switch, and File::Glob causes breakage
This is a bug report for perl from djerius@cfa.harvard.edu, generated with the help of perlbug 1.28 running under perl v5.6.0. ----------------------------------------------------------------- One cannot use "perl -d" if the glob() function is used: pelf% perl -d -e 'print glob("*.pl"), "\n"' Default die handler restored. Loading DB routines from perl5db.pl version 1.07 Editor support available. Enter h or `h h' for help, or `man perldebug' for more help. "globally" is not defined in %File::Glob::EXPORT_TAGS at /p...

CHARSET problem with ASA 6.0.3 / no problem with ASA 6.0
Il s'agit d'un message multivolet au format MIME. --------------BEC705D07BE8C418A71C3DCB Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 8bit Hi, We are building a Java application. This application connect to a ASA db through JDBC 2.0 (JDK 1.2.2), the application runs on the db server. On the developer station, we have an ASA 6.0 server. On the demo station we have an ASA 6.0.3 server. In Belgium we speek French so we use caracters like �,�,�... The dbs on the two machines are the same (we copy the db from the developer machine to the demo machin...

[ID 20000522.003] perl5.6.0 Sys::Syslog.pm setlogsock/_PATH_LOG/connect bug
This is a bug report for perl from rtm@cert.org, generated with the help of perlbug 1.28 running under perl v5.6.0. ----------------------------------------------------------------- [Please enter your report here] The Sys::Syslog::setlogsock uses "defined(&_PATH_LOG)" to determine whether a call with the argument 'unix' is acceptable. Unfortunately, &_PATH_LOG is unconditionally defined in Syslog.xs, so the argument 'unix' will always be accepted (and setlogsock will return success), even on systems where it won't work. Solaris 2.6 is suc...

Another Session ID problem from .net 1.1 to .net 2.0
My application was written with .net 1.1 and now I'm trying to convert to 2.0.  I have a java control that streams data to an aspx page to accomplish multi-select file upload (All works well in 1.1). However, with 2.0 the .aspx page that receives the files cannot locate the user in session.  When I checked the session id it is different between a normal request and the java request, which is generated from a java applet located on the page from the same site. ASPX Snippet: //Set the session parameter    System.Web.SessionState.HttpSessionState session = S...

Problem with .NET MVC 1.0 on IIS 6.0 ( Windows Server 2003 )
 Hi everbody, finally, it was time to deploy my fresh MVC app. on my Windows Server 2003...Well, as you all know.. this won't work without some extra effort ( e.g. including the wildcard filter ).. So i did this and what happened was: nothing...I still can't access any .aspx file in my folderstructure from any webserver, as all my trys end in a 404..Now i don't have a single idea left...Here's what i got so far:- I'm currently running on .NET 2.0 as i wasn't able to install 3.5 on the Win 2003 Server ( maybe because it's a virtual server? )  -> C...

problem in browing webpart aspx page(asp.net 2.0) from IIS 6.0
hi,   We have developed an aspx page containing web parts in whidbey. We can browse the page successfully within IDE of VS 2005(No IIS is required)   when deployed this page into another machine having IIS and .net frameword 2.0 and browsed using IIS, it give the following error   Procedure or Function 'aspnet_PersonalizationPerUser_GetPageSettings' expects parameter '@TimeZoneAdjustment', which was not supplied. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error...

Web resources about - [ID 20010208.001] Net::POP3 problem with perl5.6.0 - perl.perl5.porters

Resources last updated: 12/29/2015 8:31:47 PM