One of the iManager's doesn't have 'Module Installation' under Configure?

Well, I'm a bit 'confused', one of the servers' imanager doesn't have
the Module Installation showing under Configure.

What to do?
NW6.5SP5upd1

-- 
/fribse
0
NetwareGuy
2/15/2007 2:44:14 PM
novell.netware.6x.admin-tools 11680 articles. 0 followers. Follow

9 Replies
994 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 49

Please ask this in the iManager forum, thanks.
-- 
 Andrew C Taubman
 Novell Support Forums Volunteer SysOp
 http://support.novell.com/forums
 (Sorry, support is not provided via e-mail)

 Opinions expressed above are not
 necessarily those of Novell Inc.
0
Andrew
2/15/2007 11:30:58 PM
NetwareGuy wrote:

>one of the servers' imanager doesn't have
>the Module Installation showing under Configure.

uninstall and reinstall it - once imanager breaks it is a pita to fix

-- 
Joe Moore
Novell Support Forums SysOp
0
Joseph
2/16/2007 3:43:36 AM
Joseph Moore [SysOp] wrote:

>uninstall and reinstall it - once imanager breaks it is a pita to fix

No! This is really a bad recommendation. The issue here is simply that 
iManager was installed with a different userid and the user who is trying 
to add modules does not have the rights to do so. Recommending a reinstall 
is certain a very bad recommendation in this scenario.

-- 
Marcel Cox (using XanaNews 1.18.1.6)
0
Marcel
2/19/2007 10:03:07 AM
NetwareGuy wrote:

>What to do?

Check the following TID:

http://www.novell.com/support/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&sliceId=&externalId=10098023

-- 
Marcel Cox (using XanaNews 1.18.1.6)
0
Marcel
2/19/2007 10:10:30 AM
Marcel Cox wrote:

> NetwareGuy wrote:
> 
> > What to do?
> 
> Check the following TID:
> 
> http://www.novell.com/support/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&slice
> Id=&externalId=10098023

Hi Marcel

That was exactly IT!

Thankyou very much for the help!

-- 
/fribse
0
NetwareGuy
2/22/2007 3:16:32 PM
Marcel Cox wrote:

>No! This is really a bad recommendation.

don't sugar coat it :)

-- 
Joe Moore
Novell Support Forums SysOp
0
Joseph
2/23/2007 9:35:10 AM
Joseph Moore [SysOp] wrote:

>don't sugar coat it :)

Ok, next time I will be more direct. ;-)

-- 
Marcel Cox (using XanaNews 1.18.1.6)
0
Marcel
2/23/2007 10:35:29 PM
Marcel Cox wrote:

>Ok, next time I will be more direct.

I am just glad you caught my mistake and saved the customer problems :)

-- 
Joe Moore
Novell Support Forums SysOp
0
Joseph
2/24/2007 2:55:58 AM
> don't sugar coat it :)

Watch out, you might next time encounter the bad Marcel <g>

-- 
Barry Schnur
Novell Support Connection Volunteer Sysop
0
Barry
2/24/2007 5:03:51 AM
Reply:

Similar Artilces:

''''''''''''''''''''
Name: haznen Email: haznenatyahoodotcom Product: Gran Paradiso Alpha 8 Summary: '''''''''''''''''''' Comments: '''''''''''''''''''''''''''''''''''' Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20061204 UGES/1.7.2.0 GranParadiso/3.0a1 From URL: http://www.mozilla.org/projects/granparadiso/ Note to readers: Hendrix gives...

'''''
Name: mario Email: ramar17atfastwebnetdotit Product: Gran Paradiso Alpha 2 Summary: ''''' Comments: K: Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a2) Gecko/20070206 GranParadiso/3.0a2 ...

'do' won't 'do' if '/'
Greetings to All from Au, Have a NetWare Perl 5.8.4 and wanted to tweak File\Spec\NW.pm to try and standardise on '/' separators. If I run a test script (t/uni/lower.t) with an unmodified NW.pm, it calls t/uni/case.pl, that, in case.pl, (when the path separators are '\'), the $file is '..\lib\unicore\To\Lower.pl' and the following code portion works, with $simple getting a returned table: sub casetest { my ($base, $spec, $func) = @_; my $file = File::Spec->catfile(File::Spec->catdir(File::Spec->updir, "lib", &qu...

'''
Name: L Lachowsky Email: e2brutus_10atyahoodotcom Product: Firefox Summary: ''' Comments: why duddn this surprise me... I change default server from IE to Mozilla, and then i get error messages. well, shud I decide to not get on my computer with Mozilla..or shud I risk security breeches with IE....hmmm at least i can get on the internet with IE Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 From URL: http://hendrix.mozilla.org/ Note to readers: Hendrix gives no expectation of a response to this fee...

(newbie) Installation completed... but can't login with 'host' or 'admin'
Can't do the first step after completing installation: login with default host or admin accounts. What and where should I modify? I did the installation by the book (by the video tutorial, to be precise ;) and got stuck here, since whatever I try, I cannot access the host or admin account. Thanks in advance. If you can't login with host/host or admin/admin, it appears that your installation failed!I would start the process over by doing the following:1.   Delete the instance of DNN created in SQL server.2.   Delete the existing DNN files in the folder yo...

Cast from type ''''DBNull'''' to type ''''String'''' is not valid.
How do I avoid getting this error: Cast from type ''''DBNull'''' to type ''''String'''' is not valid. I am trying to get values from the database into a form for updating using a Datareader, SQL is set to allow nulls for certain fields as they are not required but the only way I can get the form to display is by adding a space in SQL. Is there another way around this? Check if it is equal to DBNull.Value first and if it is, don't do the cast.Stanley Tan theSpoke Blog Where in the code does it need to go? I am using the following and it's the profile that isn't always requi...

table_info('','','','%') cannot return any types
I was recently confirming table_info special cases and discovered the case for getting table_types cannot work. table_info('','','','%') should return a list of table types but it returns a list of empty strings instead: my @types = $h->tables('', '', '', '%'); print "all types:\n", join("xxx\n", @types), "\n"; # should output something like: # "dbo" # "INFORMATION_SCHEMA" # "sys" # and actually outputs: xxx xxx It seems to be down to the following ...

[PATCH] 'all ::' for one and one for 'all ::'
This patch causes core extensions to build explicitly the C<all> target on VMS. Otherwise sneaky extensions that insert dependencies before the C<top_targets> section get those dependencies built but nothing else when using the native make utilities MMS and MMK. --- vms/descrip_mms.template;-0 Mon Mar 4 19:10:42 2002 +++ vms/descrip_mms.template Wed Mar 13 00:36:56 2002 @@ -488,7 +488,7 @@ @ Rename/Log xsloader.pm [.ext.dynaloader] dynext : $(LIBPREREQ) $(DBG)perlshr$(E) preplibrary - @make_ext "$(MINIPERL_EXE)" "$(MMS)" + ...

'IN' Clause or 'OR'
Hello, [1]: select * from TABLEA where COL1 IN('value1','value2''valu3'....) [2]:select * from TABLEA where COL1 = 'value1' OR COL1= 'value2' OR COL1='valu3'. TABLEA is a huge table and it has non-clustered index on COL1. Among the above 2 queries, which query will give me the better performance or fast response and WHY? What is the difference between 'IN' and 'OR' clauses as for as Sybase Optimization is concerned. Which is the better one to be used on huge tables. Thanks. Mac An IN list is treated ...

'or' or 'union'
Hello I was just wondering, in general what is better to use, an 'or' clause in a select or a 'union' to join two selects together. Do both statements create work tables? Many thanks Alex I think OR will be better than union. because suppose u have 3 tables and using OR u can join table a and table b and table c so each table will have only one read. but using union you will join table a and table b and in another query of union u will use table (a or b) and table c so ur one read is more in union . Ramdas Alex Cheung wrote: > Hello > >...

'Tab' control 's visible doesn't work.Why?
I use tab control in my applition. And I set visible=false, but it doesn't work. my code is: ----------------------------------------------- <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" />  <div>   <ajaxToolkit:TabContainer runat="server" ID="Tabs" Height="138px" ActiveTabIndex="0"    Width="402px">    <ajaxToolkit:TabPanel runat="server" ID="Panel1" HeaderText="Tab1" Visible="f...

'b'..'a'
Hello. I'm using defferent 5.6.0's for Win32. I wonder wheter following behaviour is intentional or not: d:\>perl -e "print 'b'..'c'" bc d:\>perl -e "print 'b'..'a'" bcdefghijklmnopqrstuvwxyz I expected empty list in latter case, like in perl -e "print 'bb'..'a'" <!ENTITY Vadim REALLIFE "Vadim V.Konovalov, St.Petersburg, Russia"> &Vadim; On Wed, Sep 20, 2000 at 03:14:41PM +0400, Konovalov, Vadim wrote: > Hello. > > I'm using defferent 5.6.0'...

superreview granted: [Bug 404773] Find bar doesn't like the letters 'b', 'o ', 'd', 'y', and 'random'
Johnny Stenback (:jst) <jst@mozilla.org> has granted Dave Townsend (Mossop) <dtownsend@mozilla.com>'s request for superreview: Bug 404773: Find bar doesn't like the letters 'b', 'o', 'd', 'y', and 'random' https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=404773 Attachment 291924: patch rev 1 https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=291924&action=edit ------- Additional Comments from Johnny Stenback (:jst) <jst@mozilla.org> Nice :) r+sr=jst ...

INSTALLSCRIPT doesn't have 'site', 'vendor' values?
Hi, I notice the following in the MakeMaker docs (version 5.91_01): INSTALLDIRS set to perl site vendor PREFIX SITEPREFIX VENDORPREFIX INST_ARCHLIB INSTALLARCHLIB INSTALLSITEARCH INSTALLVENDORARCH INST_LIB INSTALLPRIVLIB INSTALLSITELIB INSTALLVENDORLIB INST_BIN INSTALLBIN INSTALLSITEBIN INSTALLVENDORBIN INST_SCRIPT INSTALLSCRIPT INSTALLSCRIPT INSTALLSCRIPT ...

Web resources about - One of the iManager's doesn't have 'Module Installation' under Configure? - novell.netware.6x.admin-tools

Resources last updated: 12/30/2015 10:36:24 PM