Can't seem to "change columns" in display of output from a query

Running 2.17.3, and when I display a list of bugs from a query, I can't 
seem to display all of the possible columns on the output.  I go to the 
"Change Columns" page, and make changes, but most of the changes do not 
show up.  For instance, I can't seem to show the whiteboard status, or 
product.  Some combinations will allow some items to show, while others 
do not show no matter the combination.

Is this me, or is it a known bug with 2.17.3?  I searched the bug list, 
and could find anything that looked applicable.

thanks,
pd

0
Paul
7/3/2003 5:12:55 PM
netscape.mozilla.webtools 4144 articles. 0 followers. Follow

3 Replies
465 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 17

So... no one has seen this problem?  Is it an installation problem at my 
location?

pd

Paul Decker wrote:
> Running 2.17.3, and when I display a list of bugs from a query, I can't 
> seem to display all of the possible columns on the output.  I go to the 
> "Change Columns" page, and make changes, but most of the changes do not 
> show up.  For instance, I can't seem to show the whiteboard status, or 
> product.  Some combinations will allow some items to show, while others 
> do not show no matter the combination.
> 
> Is this me, or is it a known bug with 2.17.3?  I searched the bug list, 
> and could find anything that looked applicable.
> 
> thanks,
> pd
> 

0
Paul
7/14/2003 10:32:06 PM
Paul Decker wrote:
> So... no one has seen this problem?  Is it an installation problem at my 
> location?
> Paul Decker wrote:
> 
>> Running 2.17.3, and when I display a list of bugs from a query, I 
>> can't seem to display all of the possible columns on the output.  I go 
>> to the "Change Columns" page, and make changes, but most of the 
>> changes do not show up.  For instance, I can't seem to show the 
>> whiteboard status, or product.  Some combinations will allow some 
>> items to show, while others do not show no matter the combination.
>>
>> Is this me, or is it a known bug with 2.17.3?  I searched the bug 
>> list, and could find anything that looked applicable.

There was a problem with the whiteboard status column, I think it was 
fixed post 2.17.3.

Here is the bug:
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=189409

Apply the patch (it's a one liner) and see if that fixes your problems.

Jeff


0
jeff
7/15/2003 2:51:40 AM
On 7/14/2003 3:32 PM -0700, Paul Decker wrote:

> So... no one has seen this problem?  Is it an installation problem at my
> location?
>
> pd
>
> Paul Decker wrote:
>> Running 2.17.3, and when I display a list of bugs from a query, I can't
>> seem to display all of the possible columns on the output.  I go to the
>> "Change Columns" page, and make changes, but most of the changes do not
>> show up.  For instance, I can't seem to show the whiteboard status, or
>> product.  Some combinations will allow some items to show, while others
>> do not show no matter the combination.
>>
>> Is this me, or is it a known bug with 2.17.3?  I searched the bug list,
>> and could find anything that looked applicable.

I haven't seen it before.  Doesn't mean it doesn't exist.  Can you
reproduce it on http://landfill.bugzilla.org/bugzilla-tip/ ?  If you can
reproduce it there, file a bug.  If you can't, then it's probably something
with your installation or your browser settings.  (it is based on a cookie,
so it could possibly be related to the way your browser handles cookies)
-- 
Dave Miller      Project Leader, Bugzilla Bug Tracking System
http://www.justdave.net/             http://www.bugzilla.org/

0
bugdude1
7/16/2003 5:00:32 PM
Reply:

Similar Artilces:

Can't seem to do "partial" postbacks after I do a "regular" postback
Hello,I'm rather new to ATLAS and have a question I haven't seen answered here.  Any help appreciated.I have an existing ASP.NET application to which I just added a ScriptManager and some UpdatePanels.  I've set up an example page with several UpdatePanels that have Mode="Conditional", and that have triggers that reference other controls on the page (RB lists,checkboxes, etc.).  I also have a "Save" button that is not within an UpdatePanel and does a "regular" postback.Everything mostly works; that is, the "trigger" controls ...

superreview requested: [Bug 391979] -moz-column-width in "ch" units triggers "ASSERTION: column-count and column-width can' t both be auto" : [Attachment 293370] Patch rev. 1
Mats Palmgren <mats.palmgren@bredband.net> has asked Robert O'Callahan (:roc) <roc@ocallahan.org> for superreview: Bug 391979: -moz-column-width in "ch" units triggers "ASSERTION: column-count and column-width can't both be auto" https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=391979 Attachment 293370: Patch rev. 1 https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=293370&action=edit ------- Additional Comments from Mats Palmgren <mats.palmgren@bredband.net> Make nsColumnSetFrame deal with 'ch' unit for -moz-column-width/gap. ...

superreview granted: [Bug 391979] -moz-column-width in "ch" units triggers "ASSERTION: column-count and column-width can't both be auto" : [ Attachment 293370] Patch rev. 1
Robert O'Callahan (:roc) <roc@ocallahan.org> has granted Mats Palmgren <mats.palmgren@bredband.net>'s request for superreview: Bug 391979: -moz-column-width in "ch" units triggers "ASSERTION: column-count and column-width can't both be auto" https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=391979 Attachment 293370: Patch rev. 1 https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=293370&action=edit ...

"Change columns" and "Remember search" doesn't work in Bugzilla
hi, "Change columns" and "Remember search" doesn't work in Bugzilla. Clicking on these buttons throws "Page cannot be displayed Technical Information (for support personnel) Error Code: 500 Internal Server Error. The request was rejected by the HTTP filter. Contact the server administrator. (12217) " I am using Bugzilla version 2.22.7, Bugzilla is hosted on Linux server. Any hint on this problem will be of great help. thanks & regards Dhananjaya Guten Tag chintu apr, am Freitag, 13. Juli 2012 um 07:23 schrieben ...

Can't change "Allow NULL" column property
Two of the columns in one of my tables are for dates. The Allow NULL property for both is checked. Everything for one of the date field works fine. For the other column, even though the property is checked to allow a NULL, table->Update() fails without any warnings or errors being generated unless there is a valid date value set for that column. What else is strange is that I can't change the "check" in that column of the edit form -- it stays checked no matter what I do. Looking at the Property dialogue for that column, you can see that the Allow NULL option ...

MSQuery "Column 'id' can't be used in the criteria" problem
Has anyone else seen this? ASE 15.x Any ODBC driver - tried Sybase 15.0.0.152, Sybase 12.5, even an old merant driver, all same behavior... Use MS Excel data->Get External Data->New Database Query Choose an ASE 15 datasource, any database, use the query Wizard. Select sysobjects.id, sysobjects.name, sysobjects.type filter id "is less than" 10 Retrieve the rows: MS Query complains "Column 'id' can't be used in the criteria Then completes the query successfully, except now the query cannot be edited, and lots of result processing stuff is disabl...

Can't get away from: "Could not open in Design View. Quote values differently inside a '<% ... "value" ... %>' block."
I keep getting this error message when I try to switch to design view. This is the code that is causing it. OnClick="javascript:void(0);ToggleRowDisplay(this,'row<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "Equipment_ID") %>');" When I take out this section I can go into design view without a problem. Any ideas?? is the word row has to be there?mess with the best...die like the rest...

Bookmarks Edit Dialog: "Tags Field" First Active Edit Field, *Not* the "Name Picker" Field. Can't be Changed in about:config
Name: Jimi Doe Product: Namoroka Summary: Bookmarks Edit Dialog: "Tags Field" First Active Edit Field, *Not* the "Name Picker" Field. Can't be Changed in about:config Comments: Problem --- When I want to bookmark a web page the tag field is always the first active field in the bookmark edit dialog, not the name field as it should be according to the standard behavior. If I change this via "about:config" my configuration lasts only for one bookmark. As of the second site I bookmark the configuration is reverted to "browser.bookmarks.editD...

Apparently Mozilla decided, "If you can't lick 'em, may as well join 'em!"
Name: Lee Granlund Email: LeeGranlundatGmaildotcom Product: Firefox Summary: Apparently Mozilla decided, "If you can't lick 'em, may as well join 'em!" Comments: I followed millions of others from INTERNET EXPLORER to FIREFOX because it was robust and it rejected most SPAM and annoying attacks. FIREFOX 3 was installed almost without my knowledge, and it appears to WELCOME the SPAM and annoying attacks. It sounds like MOZILLA got paid off by the "bad guys"! My son is a programmer for a major developer, and he switched back to FIREFOX 2. Is th...

USB-DVD: "Can't find the openSUSE Repository", can't install.
Greetings, A happy openSUSE user on my laptop, I want to use it on a new desktop computer / home server. It doesn't have an optical drive, so I've created a bootable USB stick out of a DVD ISO, based on the instructions at 'SDB:Live USB stick - openSUSE' (http://tinyurl.com/7zyvyt5) I can boot without problem from the USB stick, but I'm getting the error "Could not find the openSUSE Repository. Activating manual setup program". It then leads me to a basic, text-only interface, but I can't continue the install. A helpful soul in #suse suggeste...

"handles" can't fulfill "requires"?
--bound1240587110 Content-Type: text/plain Content-Transfer-Encoding: 7bit In the below, the foo() from Bar cannot fulfill the requires of Baz. Anything I'm missing? (I know that there's an easy workaround of an explicit "sub foo() { $_[0]->thing()->foo() }" in Bar; it's simply not what one would prefer.) package Foo; use Moose::Role; sub foo {}; package Bar; use Moose::Role; has thing => ( is => 'ro', isa => 'Foo', handles => [ 'foo' ], ); package Baz; use Moose::Role;...

"Can't locate object method "epath" via package "URI::http""
Greetings, I've been trying to debug why I can't issue a form -> click and finally started debugging it as a standalone script (as opposed to viewing CGI output in a browser, duh) I get the following error msg when I issue the form->click ..... Can't locate object method "epath" via package "URI::http" at /usr/local/lib/perl5/site_perl/5.005/HTTP/Cookies.pm I'm using the same User Agent that I defined earlier in my script that was used to pull several pages (including the form I'm trying to submit) using cookies. My latest scrip...

'Internet Explorer cannot display the webpage' OR "Failed to Connect Firefox can't establish a connection to the server at localhost:49824".
Hi, my project was working perfectly like a week ago, i.e the admin tool and testing on browser all worked fine before. Now, since when i connected a LAN cable to use the internet, the project stoped working. but the internet connection works fine. i tried removing the cable, restarting and testing again, but it made no difference. I have tried changing the firewall settings too, still no difference. I think when i connected the LAN cable to use the internet, it must have changed the settings of the MS web developer. also, when i run an ordinary *.aspx test file outside the project, (...

My markers can't be placed first, and "Toolbar bookmarks" can't be deleted/moved.
Name: Sergio Hernandez Email: sergioathcsoftdotnet Product: Gran Paradiso Summary: My markers can't be placed first, and "Toolbar bookmarks" can't be deleted/moved. Comments: I used to have my own bookmarks first, but now there is another folder with "Toolbar bookmarks" (translated from Spnish). I can't place mine first, and I can move or delete this new folder. If I try to move it, it clones and the new cloned one is, again, indestructible... very annoying, now i have 3 of them, an infection!!! Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windo...

Web resources about - Can't seem to "change columns" in display of output from a query - netscape.mozilla.webtools

Resources last updated: 12/8/2015 6:48:34 PM