connection reset errors?

Is this just me? I am seeing a lot of 'connection reset' errors from 
support-stage.mozilla.org. This is happening when I am editing but it is 
also happening just navigating the site.

So far, I have just been able to hit refresh and nothing is lost. It 
seems a bit weird, though.

If I am doing something wrong, let me know.

- ray
0
Ray
7/25/2007 4:07:48 AM
mozilla.support.planning 663 articles. 0 followers. Post Follow

5 Replies
224 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 52

I noticed it about an hour to two hours ago too. But it looks OK now.

On Jul 25, 12:07 am, Ray Kiddy <r...@ganymede.org> wrote:
> Is this just me? I am seeing a lot of 'connection reset' errors from
> support-stage.mozilla.org. This is happening when I am editing but it is
> also happening just navigating the site.
>
> So far, I have just been able to hit refresh and nothing is lost. It
> seems a bit weird, though.
>
> If I am doing something wrong, let me know.
>
> - ray


0
Nelson
7/25/2007 5:05:35 AM
Ray Kiddy wrote:
> 
> Is this just me? I am seeing a lot of 'connection reset' errors from 
> support-stage.mozilla.org. This is happening when I am editing but it is 
> also happening just navigating the site.
> 
> So far, I have just been able to hit refresh and nothing is lost. It 
> seems a bit weird, though.
> 
> If I am doing something wrong, let me know.
> 
> - ray

I got this too when I wrote a kb article a couple of days ago. I thought 
I'd lost everything, but appearantly a refresh did the trick.

David
0
David
7/25/2007 8:41:48 AM
happens to me all of the time. Sorry if you are watching my articles
and seeing me save 500 times for editing.  Everytime I have tried to
preview the connection is reset and I lose everything.

0
supernova00
8/1/2007 2:11:49 PM
On 8/1/07 10:11 AM, _supernova00@gmail.com_ spoke thusly:
> happens to me all of the time. Sorry if you are watching my articles
> and seeing me save 500 times for editing.  Everytime I have tried to
> preview the connection is reset and I lose everything.

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=389940
0
Chris
8/1/2007 4:46:35 PM
On 8/1/07 12:46 PM, _Chris Ilias_ spoke thusly:
> On 8/1/07 10:11 AM, _supernova00@gmail.com_ spoke thusly:
>> happens to me all of the time. Sorry if you are watching my articles
>> and seeing me save 500 times for editing.  Everytime I have tried to
>> preview the connection is reset and I lose everything.
> 
> https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=389940

Is anyone still getting this error? I'm inclined to close the bug.
0
Chris
10/5/2007 4:32:45 AM
Reply: