Charts not updating

Hi,

we have Bugzilla version 4.4.13. It works OK except New Charts are not upda=
ted if I change the date range. I noticed that latest date it shows is the =
date when I moved the Bugzilla installation from our old server to new serv=
er. So I can pick any start date, but end date stops to date when I did the=
 server move. What could be wrong in our Bugzilla or what settings should I=
 check? Thank you in advance!

Regards,

Juha
0
juhajokikokko
1/8/2019 12:35:20 PM
mozilla.support.bugzilla 10090 articles. 0 followers. Post Follow

2 Replies
97 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 47

Guten Tag juhajokikokko@gmail.com,
am Dienstag, 8. Januar 2019 um 13:35 schrieben Sie:

> [...]I can pick any start date, but end date
> stops to date when I did the server move. What could be wrong in our
> Bugzilla or what settings should I check? Thank you in advance!

You have most likely missed to put collectstats.pl back into cron:

https://bugzilla.readthedocs.io/en/5.0/installing/optional-post-install-con=
fig.html#bug-graphs

Mit freundlichen Gr=FC=DFen,

Thorsten Sch=F6ning

--=20
Thorsten Sch=F6ning       E-Mail: Thorsten.Schoening@AM-SoFT.de
AM-SoFT IT-Systeme      http://www.AM-SoFT.de/

Telefon...........05151-  9468- 55
Fax...............05151-  9468- 88
Mobil..............0178-8 9468- 04

AM-SoFT GmbH IT-Systeme, Brandenburger Str. 7c, 31789 Hameln
AG Hannover HRB 207 694 - Gesch=E4ftsf=FChrer: Andreas Muchow

0
windows
1/8/2019 4:55:38 PM
On Tuesday, January 8, 2019 at 2:35:22 PM UTC+2, juhajo...@gmail.com wrote:
> Hi,
>=20
> we have Bugzilla version 4.4.13. It works OK except New Charts are not up=
dated if I change the date range. I noticed that latest date it shows is th=
e date when I moved the Bugzilla installation from our old server to new se=
rver. So I can pick any start date, but end date stops to date when I did t=
he server move. What could be wrong in our Bugzilla or what settings should=
 I check? Thank you in advance!
>=20
> Regards,
>=20
> Juha

Hi Thorsten,

yes, that was the solution. I ran collectstats.pl and put it to cron and it=
 started to work correctly. Thanks for your help!

Regards,

Juha
0
juhajokikokko
1/9/2019 8:24:16 AM
Reply: