BzAPI : Empty Response when ask for Update Token

 Bugzilla version :: 4.4.10
    BzAPI version :: 1.3


Issue - BzAPI is returning Empty response when asking for a token to update Bug.(10.13.27.43:3000/bug/3?include_fields=update_token)

API is working fine while trying to load Bug.
(http://10.13.27.43:3000/bug/3)

Further, debug this BzApi.log found that internal request to Bugzilla is not returning <token></token> element.

(http://localhost/bugzilla/show_bug.cgi?id=3&ctype=xml&excludefield=attachmentdata&excludefield=long_desc)


We further debug and found that via PostMan request it only not returning <token></token> element.

Via web/chrome same request is returning <token></token> element.


We are further not sure what went wrong in configuration and seems like there is some version mismatch issue but we tried downgrading BzAPI version also.


Any help or suggestion would be appreciated to resolve this issue.


PS: We can't upgrade Bugzilla to the latest version as we need an older version for testing.
0
jainammehta93
5/8/2018 1:04:53 PM
mozilla.support.bugzilla 10001 articles. 0 followers. Post Follow

1 Replies
51 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 43

Guten Tag jainammehta93@gmail.com,
am Dienstag, 8. Mai 2018 um 15:04 schrieben Sie:

> Issue - BzAPI is returning Empty response when asking for a token
> to update Bug.(10.13.27.43:3000/bug/3?include_fields=3Dupdate_token)

Are you sure to have properly authenticated yourself? It doesn't seem
so because you are missing the corresponding arguments and that value
is only returned for logged in users:

> This field is not returned to logged-out users.

https://www.bugzilla.org/docs/4.4/en/html/api/Bugzilla/WebService/Bug.html#=
get
https://www.bugzilla.org/docs/4.4/en/html/api/Bugzilla/WebService.html#LOGG=
ING_IN

> API is working fine while trying to load Bug.
> (http://10.13.27.43:3000/bug/3)

Because some data is visible for all users by default.

> Further, debug this BzApi.log found that internal request to
> Bugzilla is not returning <token></token> element.

> (http://localhost/bugzilla/show_bug.cgi?id=3D3&ctype=3Dxml&excludefield=
=3Dattachmentdata&excludefield=3Dlong_desc)

The args of these calls not necessarily map to those of the web
services.

> We further debug and found that via PostMan request it only not
> returning <token></token> element.

> Via web/chrome same request is returning <token></token> element.

Authentication might make a difference, maybe there were some valid
Bugzilla session cookies in place in Chrome.

Mit freundlichen Gr=FC=DFen,

Thorsten Sch=F6ning

--=20
Thorsten Sch=F6ning       E-Mail: Thorsten.Schoening@AM-SoFT.de
AM-SoFT IT-Systeme      http://www.AM-SoFT.de/

Telefon...........05151-  9468- 55
Fax...............05151-  9468- 88
Mobil..............0178-8 9468- 04

AM-SoFT GmbH IT-Systeme, Brandenburger Str. 7c, 31789 Hameln
AG Hannover HRB 207 694 - Gesch=E4ftsf=FChrer: Andreas Muchow

0
windows
5/8/2018 3:47:46 PM
Reply: