When loading gmail must always "reload" once unless using the secure loading site. When using the secure loading site loading takes four times as long. So I don't use the secure loading site, I just

Name:    Dwight Metcalfe
Email:   dwmet1atgmaildotco
Product: Firefox
Summary: When loading gmail must always "reload" once unless using the secure loading site.  When using the secure loading site loading takes four times as long.  So I don't use the secure loading site, I just "reload" the other site once automatically just to save time.  Hmmmmmmmm.

Comments: 
Only been doing that about a month.  

Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3
From URL: http://hendrix.mozilla.org/

Note to readers: Hendrix gives no expectation of a response to this feedback 
but if you wish to provide one you must BCC (not CC) the sender for them to 
see it.
0
Dwight
9/27/2008 2:54:56 PM
mozilla.feedback.firefox 118464 articles. 6 followers. Post Follow

0 Replies
3382 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 12

Reply:

Similar Artilces:

In FF v2.. when I select a web address from "previously typed-in" addresses, FF doesn't automatically start to load the site... I'm required to hit Enter to load the site.
Name: Ron Hoffman Email: gnomeatnetheredotcom Product: Firefox Summary: In FF v2.. when I select a web address from "previously typed-in" addresses, FF doesn't automatically start to load the site... I'm required to hit Enter to load the site. Comments: Also, suggest you change FF so that user can delete individual addresses from the "previously typed-in" list of addresses. Avant has that feature, and it's nice. Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 ...

Loading...loading...loading...
Name: Paul Email: paulatmantaworlddotcom Product: Minefield Summary: Loading...loading...loading... Comments: The Minefield Start Page is OK but every other tab I open is loading...loading...loading... I started with http://www.is4profit.com and noticed it seemed to have fully loaded but the "loading" icon in the tab is constantly running. I tried a more mainstream site and entered http://www.bbc.com and that too is suffering the same loading issue... Even my own website which I know when it has loaded http://www.mantaworld.com is having the same problem I...

using ashx file... doesn't load everytime, only loads first time the website is loaded.
 Hi All. I have a ashx file that basically writes using the xmlwriter, makes a call to the db and retrieves some data and reformats it into a format that is required for the slide.show control to display the images. Anyway, the actual problem is that the ashx file is only loaded the first time the website is loaded or if i delete the cache from i.e settings manually. The reason why it needs to load each time is because the user is able to edit the images they have uploaded so the slide.show needs to reflect the changes. I have tried what i can including : adding the following :&nbs...

superreview requested: [Bug 256172] Favicons are not loaded when I select both "Load Images" and "for the originating Web site only". : [Attachment 157503] patch v1
Michiel van Leeuwen (email: mvl+moz@) <mvl@exedo.nl> has asked Mike Shaver <shaver@mozilla.org> for superreview: Bug 256172: Favicons are not loaded when I select both "Load Images" and "for the originating Web site only". http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=256172 Attachment 157503: patch v1 http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=157503&action=edit ...

superreview granted: [Bug 256172] Favicons are not loaded when I select both "Load Images" and "for the originating Web site only". : [Attachment 157503] patch v1
Mike Shaver <shaver@mozilla.org> has granted Michiel van Leeuwen (email: mvl+moz@) <mvl@exedo.nl>'s request for superreview: Bug 256172: Favicons are not loaded when I select both "Load Images" and "for the originating Web site only". http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=256172 Attachment 157503: patch v1 http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=157503&action=edit ------- Additional Comments from Mike Shaver <shaver@mozilla.org> Good-looking polish fix for aviary? ...

I am trying to run a login sample, so in "Web Site Administration Tool" i clicked "Use the security Setup Wizard to configure security step by step." and got this famous error: An error was encountere
After this i have the lengthy description of the rror The following message may help in diagnosing the problem: Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: site at System.Web.Configuration.WebConfigurationHost.InitForConfiguration(String& locationSubPath, String& configPath, String& locationConfigPath, IInternalConfigRoot configRoot, Object[] hostInitConfigurationParams) at System.Configuration.Configuration..ctor(String locationSubPath, Type typeConfigHost, Object[] hostInitConfigurationParams) at System.Configuration.Internal.InternalConfigConfigur...

superreview requested: [Bug 244677] Window-Eyes saying "loading page" and "load done" for non-visible documents : [Attachment 149299] 1) Implement STATE_INVISIBLE for docs. 2) Don't fire state change
Aaron Leventhal <aaronleventhal@moonset.net> has asked Henry Jia <Henry.Jia@sun.com> for superreview: Bug 244677: Window-Eyes saying "loading page" and "load done" for non-visible documents http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=244677 Attachment 149299: 1) Implement STATE_INVISIBLE for docs. 2) Don't fire state change for doc load finished unless doc is visible, 3) Use delay before attempting to fire doc load finished event http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=149299&action=edit ...

superreview granted: [Bug 244677] Window-Eyes saying "loading page" and "load done" for non-visible documents : [Attachment 149299] 1) Implement STATE_INVISIBLE for docs. 2) Don't fire state change f
Henry Jia <Henry.Jia@sun.com> has granted Aaron Leventhal <aaronleventhal@moonset.net>'s request for superreview: Bug 244677: Window-Eyes saying "loading page" and "load done" for non-visible documents http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=244677 Attachment 149299: 1) Implement STATE_INVISIBLE for docs. 2) Don't fire state change for doc load finished unless doc is visible, 3) Use delay before attempting to fire doc load finished event http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=149299&action=edit ...

superreview granted: [Bug 242257] M17 crash [@ nsTypeAheadFind::GetSearchContainers] when using "Find as you type" before the site loaded : [Attachment 155723] Patch v1
Dan Mosedale <dmose@mozilla.org> has granted timeless@myrealbox.com (working) <timeless@bemail.org>'s request for superreview: Bug 242257: M17 crash [@ nsTypeAheadFind::GetSearchContainers] when using "Find as you type" before the site loaded https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=242257 Attachment 155723: Patch v1 https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=155723&action=edit ------- Additional Comments from Dan Mosedale <dmose@mozilla.org> sr=dmose, but doesn't this still require aaronl to review it as module owner? ...

superreview requested: [Bug 242257] M17 crash [@ nsTypeAheadFind::GetSearchContainers] when using "Find as you type" before the site loaded : [Attachment 155723] Patch v1
timeless@myrealbox.com (working) <timeless@bemail.org> has asked Dan Mosedale <dmose@mozilla.org> for superreview: Bug 242257: M17 crash [@ nsTypeAheadFind::GetSearchContainers] when using "Find as you type" before the site loaded https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=242257 Attachment 155723: Patch v1 https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=155723&action=edit ------- Additional Comments from timeless@myrealbox.com (working) <timeless@bemail.org> > if (aCanUseDocSelection && selectionPresShell == presShell) { >- mFo...

Every site on Firefox "use an invalid security certificate"
Hi. I'm running OS11.1 with Gnome, and yesterday I wanted to try Firefox 3.6, so I went to the download page, found the one-click install for it (from Mozilla repo) and installed it. It updated a bunch of other packages, and then I started the program. It wouldn't start, giving out an error about not founding some GRE thing, or something. So I shrudded and went to Yast and reinstalled the "official" Firefox 3.0.17 build. Since then, each and every site that need secure connection won't load, and the error page saying Code: -------------------- Secu...

Firefox can't connect securely to <site> because the site uses an older, insecure version of the SSL protoco
Hi, I am hoping that somebody can point me in the right direction. After logging into the site and using it for a number of hours Firefox suddenly comes up with the following error message: "Firefox can't connect securely to <site> because the site uses an older, insecure version of the SSL protocol" - The weird thing is, this error was not given at the initial site negotiation - looking at the page info gives a clean bill of health: RC 128 bit, identity verified, valid certificate Any ideas on how I can debug this problem? - finding out whether Firefox/s...

Seems to be slow loading -- not sure if it's the program or my computer but it didn't use to load slow.
Name: Emily Morgan Email: emorganatmercystldotorg Product: Firefox Summary: Seems to be slow loading -- not sure if it's the program or my computer but it didn't use to load slow. Comments: Thanks. Browser Details: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1b99) Gecko/20090605 Firefox/3.5b99 From URL: http://hendrix.mozilla.org/ Note to readers: Hendrix gives no expectation of a response to this feedback but if you wish to provide one you must BCC (not CC) the sender for them to see it. ...

Can't stop web site loading
I got onto "MapQuest" to get a location map. It was set for the last city I looked for and was loading - Dial Up... I wanted to change it - but the "Stop" button was gray. Couldn't make it stop loading ! Do I have something set wrong ? Do some sites cancel the "Stop" button ? DoctorBill -- The United States Congress is not the cure. The United States Congress is the disease ! We need to change it�s composition in 2010� On Thu, Sep 3, 2009 at 11:44 AM, DoctorBill<abuse@hotmail.com> wrote: > I got onto "MapQuest" to g...

Web resources about - When loading gmail must always "reload" once unless using the secure loading site. When using the secure loading site loading takes four times as long. So I don't use the secure loading site, I just - mozilla.feedback.firefox

Resources last updated: 12/23/2015 10:28:16 PM