Parser Error Message: Could not load file or assembly 'Microsoft.Web.Atlas' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

hi all,

I have a not so nice error that I can't solve. I use asp .net 2.0 and Atlas. The site works in dev but not on my server...

 I hope someone can help me out.

 Regards
Stijn

Parser Error

Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: Could not load file or assembly 'Microsoft.Web.Atlas' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

Source Error:

Line 1:  <%@  Page Language="C#" MasterPageFile="MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" Title="Untitled Page" %>
Line 2: <%@ Register Assembly="Microsoft.Web.Atlas" Namespace="Microsoft.Web.UI" TagPrefix="cc2" %>
Line 3: <%@ Register Assembly="AtlasControlToolkit" Namespace="AtlasControlToolkit" TagPrefix="cc1" %>
Line 4:

Source File: /issue/default.aspx    Line: 2

0
tarscher
9/19/2006 2:13:41 PM
asp.net.ajax-discussion 13973 articles. 1 followers. Follow

5 Replies
1570 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 17

Nobody? Do I need to give some additional info? This problem really holds up my development so please help meout here.

 

0
tarscher
9/20/2006 9:18:23 AM

hello.

well, i guess that you must see if ASP.NET 2.0 is installed in IIS and if the vdir you've created there is configured to use it...


--
Regards,
Luis Abreu
email: labreu_at_gmail.com
EN blog:http://msmvps.com/blogs/luisabreu
0
Luis
9/20/2006 10:26:26 AM
ASP .Net 2.0 is installed and the site also uses the 2.0 version. The error is about ATLAS so I think I have a configuration problem there? I use windows 2003 server.
0
tarscher
9/20/2006 11:34:49 AM

Hello,

I have the same identically problem.

When I run my application on local web server don't have any problem, but when I transfer my aplication on remote server(Aruba) I have the problem:

Could not load file or assembly 'AtlasControlToolkit' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified

 

Line 1:  <%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="Erbario.aspx.cs" Inherits="_Default" %>
Line 2:  
Line 3:  <%@ Register Assembly="AtlasControlToolkit" Namespace="AtlasControlToolkit" TagPrefix="cc1" %>
Line 4:  <%@ Register TagPrefix="test" Namespace="Test" %>
Line 5:  

  

Have you resolved the problem?

Help me please 

0
MarcoLF
10/7/2006 9:06:01 AM

MarcoLF:
I have the same identically problem.

Hi!

We are getting the same exception on our production server. Did you find out what causes it?

Thank you in advance. 


"A successful person is one who can lay a firm foundation with the bricks that others throw at him."
http://www.russiangeek.com/
0
igoro1975
2/21/2007 8:09:55 AM
Reply:

Web resources about - Parser Error Message: Could not load file or assembly 'Microsoft.Web.Atlas' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. - asp.net.ajax-discussion

Resources last updated: 12/8/2015 4:49:12 AM